2777
2789

من و دوس پسرم ۴ ساله باهمیم از دو قومیت متفاوت ولی خیلی همو دوست داریم هر چند گاها اختلافاتی وجود داره ولی کنار هم خوشبختیم ، ما از همون سال اول خانواده هامون کم و بیش در جریان بودن ولی خانواده اون بیشتر در جریان رابطمون بودن و پدرشون اصرار داشتن که بیان واس خاستگاری ولی اطراف ما رسمه پسره باید خونه داشته باشه که متاسفانه دوس پسرم خونه نداشت و منم اجازه ندادم بیاد واس خاستگاری و در این حین برادر کوچیکترشون که ۵ سال از خودش کوچیکتر بود و الان ۱۸ سالشه نامزد کرد ، این اتفاق خیلی برام سخت بود چون اینجوری من فردا پس فردا تو فامیل و آشنا مسخره و مضحکه میشم و میگن بزرگی و کوچیکی تو خونه و خانوادشون نیس و لابد دلشون نبوده تو رو واس پسرشون بگیرن و .... این اختلافات منو دوس پسرمو از هم جدا کرده الان دوس پسرم بهم گفته اگه بذاری تا عید خونه جور میکنم میام خاستگاریت من گفتم به این شرط میبخشم که داداشت عروسی نگیره تا ما نامزد کنیم اینجوری منم تو فامیل و خانوادم خورد نمیشم ، به نظرتون حرفام منطقیه؟ چه پیشنهادی واسم دارید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخش خیلی چرت هست دلیلت 

داداشش چرا باید منتظر تو بمونه؟؟؟؟

میشه بپرسم چند سالته ؟؟؟ که برای مسائل پیش پا افتاده دعوا کنی؟

میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستید ⁦❤️⁩

واااا چه حرفا!!!!

خانواده اون و چیکار ب شما داره!

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c