2777
2789
عنوان

منتظرای نی نی بیایید.

494 بازدید | 88 پست

میخوام از فردا چله ی سوره حشر بردارم و هر روز به یک مومن دعا کنم. هرکس منتظر نی نی هست اسمشو بگه بنویسم.

خدایا به به حق علی اصغر امام حسین به همه ی منتظرا نینی سالم و صالح بده. تعجیل در فرج امام زمان صلوات..به زودی مامان میشم😙😍 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من منتظر بابای بچم  چه کنم😕

#انسانم_آرزوست                                                                      یه مامان مجرد                                                        طبیعت گردوکوهنورد.                                            آنکه را خوبی کنی هاری نگیرد آرزوست😑
من منتظر بابای بچم  چه کنم😕

😂

خدایا به به حق علی اصغر امام حسین به همه ی منتظرا نینی سالم و صالح بده. تعجیل در فرج امام زمان صلوات..به زودی مامان میشم😙😍 

عزیزان تا حالا پنج تا اسم شده

اگه توی فامیل و اشنا و دوست هم میشناسید بگید

@منتظرررررظهور  

@عشقم_محمد  

@ثنا3  

@1321  

@انیل،ادل  

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
اگه توی فامیل و اشنا و دوست هم میشناسید بگید

سلام عزیزم چ کار قشنگی 😍😍

اسم یکی از فامیلای دورمون هست 

فریبا 

سالیان ساله ک منتظره 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
@منتظرررررظهور     @عشقم_محمد     @ثنا3     @1321   &nb ...

اسمشونو بگو تا بنویسم

@منتظرررررظهور     @عشقم_محمد     @ثنا3     @1321   &nb ...

عزیزم ممنون صدام زدی خواهری💚💚

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
عزیزان تا حالا پنج تا اسم شده

عزیزم من لطفا اسمم ثنا ، ممنونم🙏

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

تاحالا ده نفر شدند. سی نفر دیگه جا هست.