2777
2789
عنوان

سر و صدای روده😞

| مشاهده متن کامل بحث + 5540 بازدید | 23 پست
والا  نت هزار جور  مریضی نشونت میده من دکتر رفتم  دارو استفاده کردم  خوبم شد ...

عزیزم منم دکتر رفتم همه جور قرصی هم خوردم خوب نشدم

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)
منم اینجوریم...فکر کنم بیشتر تلقینه

نیست بقیه هم می شنون آبروم رفته

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان توروخدا راهکار بدین منم یکماهه صدای روده هام وحشتناکه هرچی دارو گیاهی هم میخورم یکم تاثیر داره در حد ۱ساعت بعدش هیجی دلم میخواد خودمو دار بزنم نمیتونم برم مهمونی 😭😭😣

شمامشکلت حل شد؟

نه عزیزم یه دوره‌ای خوب میشم ولی دوباره همونجوری میشم نمیدونم از چیه فقط جالبه وفتی پری میشم دارو گیاهی میخورم برا دردام تازه انگار بدترم میکنن بخدا هنگم خودمم نمیدونم این چه مرضیه 😭تازه میخوام برم سرکار برا این مشکلم کلی استرس دارم