2777
2789
عنوان

پسرا واسه روابط دوستانه.....

2325 بازدید | 75 پست

سلام یه سوالی ذهنمو بدجور درگیر کرده

اینایی که تو اکیپ یا کلا جدا از اکیپ دوستای پسری دارن که خیلی باهم خوبن ولی رفاقتی هستن باهم

ینی رابطه عشقی نیست بین شون

چجوریه داستانش؟؟؟من با هرکی برخورد کردم قصدش روابط احساسی بوده

یکی از دوستام اینجوریه دوستای پسر باحال زیاد داره ولی رفیقن ینی عشقی نیست

چجوری میشه؟

منم بدم نمیاد ولی پسرای چشم و دل سیر و چشم پاک گیرم نیوفتاده که فقط دوست معمولی بتونن باشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم فقط صرفا رفیقیم همدیگرو دوس داریم ن ک کلا حسی نباشه ولی در حد دوست اونجوری نیس ک عشق و فلان...

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

چون اصلا اینجور پیرایی وجود ندارع مگه اینکه دیگ خیلی چشم و دل سیر باشن

میشه برام دعا کنی این ماه بی بی چکم مثبت بشه اگه دوست داشتی یک صلواتم مهمونم کن💜🙏مرسی دوست عزیز انشالله شما هم حاجت روا بشی🤲

دخترا خار دارن؟

ممنون میشم برای مادرشدنم صلوات بفرستید❤خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد......... و بالاخره در تاریخ ۱۴۰۱/۱۲/۲۵ منم مادر شدم و نام شورانگیز مادر، به منم تعلق گرفت خدایاشکرت😭😭