2777
2789
عنوان

شوهر هَوَل و هوس باز🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 9852 بازدید | 60 پست
نرو خونه بابات طلاق بگیر مهریتو بگیر فورا میری زیر پوشش کمیته امداد برو سر کار دلتو به این نامرد خوش ...

اره خودمم تو این فکرم ولی بابام نمیزاره اونم یه درد شده برام. باید با مامانم حرف بزنم بریدم دیگه

تیکر تولد 5سالگیه گل پسرم 🤩✨میشه واسه سلامتیش یه «صلوات» بفرستین🥺❤️😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بد.بنظرم اگه میتونی مستقل شو.یه هنری چیزی یادبگیر یا کار نیمه وقتی چیزی.خوب دست و بالتو جمع کن و ...

انقد ناراحتم و دلم گرفته ک هیچکاری دوس ندارم بکنم. مث افسرده ها شدم کیخام یجا بشینم ب دردام فک‌کنم فقد

انقد ناراحتم و دلم گرفته ک هیچکاری دوس ندارم بکنم. مث افسرده ها شدم کیخام یجا بشینم ب دردام فک‌کنم ف ...

همین دیگه.خودتو بخاطر دیگری که ارزشی برات قائل نیس نابود نکن!میدونم خیییییلی سخته ولی پاشو و واسه خودت کاری بکن.یه کار کن که لااقل مدیون خودت نباشی!

همین دیگه.خودتو بخاطر دیگری که ارزشی برات قائل نیس نابود نکن!میدونم خیییییلی سخته ولی پاشو و واسه خو ...

میخام برم پیش مشاور بعدش ی وکیل آشنا هس حرف بزنم ببینم چیکار کردنیم:( اخه انقد دوسش داشتم اصن حرف از ول کردنش میزنمم اذیت میشم دردم یکی نیس. خودمو خیلی بی ارزش کردم خیلی

حقیقتا نمیدونم چی بگم. تنها راهی که میشه در نظر گرفت طلاقه که شما میگی نمیخوای جدا بشی! 

نه بیشتر محبت کنم؟بیشتر رابطه داشته باشم یا چی؟انقد میگه زن زن دیگه اصن دوس ندارم رابطه هم داشته باشم

نه بیشتر محبت کنم؟بیشتر رابطه داشته باشم یا چی؟انقد میگه زن زن دیگه اصن دوس ندارم رابطه هم داشته باش ...

حق داری، ایشونم مریضه با محبت و مشاوره فک نکنم آدم بشه. خدا کمکت کنه

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

حق داری، ایشونم مریضه با محبت و مشاوره فک نکنم آدم بشه. خدا کمکت کنه

نمیدونم دیگه میخام یکم بیشتر محبت کنم البته کمم نمیکردم.ولی شاید عوض شد ک‌میدونم نمیشه😶

شوهر منم یه کثیفی مثل شوهر توعه

اوایل بیشتر محبت کردم، همه جوره، فوق‌العاده ساپورتش کردم، فقط هارتر شد.

مشاور هم زیاد رفتم. ولی یکی شون خوب بدردم خورد.گفت چون برای خودت از اول خط قرمز نبوده، اونم جری شده. اگر برات خیلی مهم بود، کاری میکردی که دیگه فکرشم نکنه.

این حرفش عالی بود. دفعه بعد که فهمیدم دیگه زدم به دنده شلوغکاری و گفتم آبروت رو میبرم. مجبور شد چند قدم کوتاه بیاد.

لااقل خودم موقعیتم بهتر شد.

الانم منی که عاشقش بودم ،آدم حسابش نمیکنم. حتی توصورتش نگاه نمیکنم.

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!
شوهر منم یه کثیفی مثل شوهر توعه اوایل بیشتر محبت کردم، همه جوره، فوق‌العاده ساپورتش کردم، فقط هارتر ...

موافقم با مشاورت 

چون مردا باید از چیزی بترسن کوتاه بیای و مظلوم بشی تمامه زندگیتون باختی

مادر سه دسته گل  خدایا شکرت