2777
2789
عنوان

شوهر هَوَل و هوس باز🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 9852 بازدید | 60 پست
😞هرکار میکنم باز میگه فقط یکی ۲ ۳ماه صیغه کنم بعدش بخدا درس میشم. دیگه حالم بهم میخوره میخاد حرف بز ...

رابطه دارید؟؟

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه دومت هم تو راهه ؟ یا اولین بچته ؟ از این مردا نباید بچه آورد 

ولی مهریتو بذار اجرا پول جمع کن جداشو طلاقم نگرفتی باهاش زندگی نکن چطور تحمل می‌کنی 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
😞هرکار میکنم باز میگه فقط یکی ۲ ۳ماه صیغه کنم بعدش بخدا درس میشم. دیگه حالم بهم میخوره میخاد حرف بز ...

من اگه شوهرم اینو بگه روش اسید میریزم که خیال صیغه از سرش بیفته انقدم وقیح جلو من از صیغه نگه

حالا خود دانی

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

ببخشید ولی خیلی مرتیکس عوضی

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  
بچه دومت هم تو راهه ؟ یا اولین بچته ؟ از این مردا نباید بچه آورد  ولی مهریتو بذار اجرا پول جمع ...

نه همون یدونس. مهریمم همش۱۴ تا سکه هس چی میدن اخه.

تیکر تولد 5سالگیه گل پسرم 🤩✨میشه واسه سلامتیش یه «صلوات» بفرستین🥺❤️😘
کل دنیا رو خیانت و صیغه گرفته حالم داره بد میشه دیگه

زن بدبختم هیچ حقیییی نداره اینجا حتی عقد زن دومم ازاده دیگه مشکلی نداره اجازه هم نمیخاد

تیکر تولد 5سالگیه گل پسرم 🤩✨میشه واسه سلامتیش یه «صلوات» بفرستین🥺❤️😘
نه همون یدونس. مهریمم همش۱۴ تا سکه هس چی میدن اخه.

باشه اقدام کن بگیر حداقل دستش خالی تر شه نتونه از این غلطا کنه صیغه پول میخواد تا میتونی خرج بذار دستش وضعش خوبه ؟ 

جدی مهریتو بذار اجرا بگو دارم باهات زندگی میکنم حقمو می‌خوام این مورد تو خونتون عادی بشه پس فردا پسران یاد میگیره و یه زن دیگه بدبخت 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید