2777
2789
عنوان

دیشب خواب دیدم که....

273 بازدید | 12 پست

دیشب خواب دیدم عروسیمه بعد یه لباس عروس کهنه داشتم که یکی از دوستام که چندسال پیش فوت کرده اومد اون لباس عروس رو تنم کرد هیچ کس برای عروسیم خوشحال نبود .

فکرکنم تعبیرش خیلی بده

💚 صلوات برای سلامتی نی نیم❤ الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اتفاقا برعکس

خیلی ام خوبه

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

نہ عزیزم نگران نباش بسپر بہ خدا ❤️

از معمولی ھا فرار کنید😁😈.                                                                                                                                    من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉.                                                                                                         توی ھفت زندگی مال منی... 😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شنیدم تو خواب از مرده وسیله بگیری خوبه

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  
دیدن لباس عروسی کثیف و چروک در خواب، علامت آن است که رابطه شما با فردی شایسته قطع خواهد شد.

عزیزم شما نمیدونی تعبیر اینکه برای یه مرد داری ایپلاسون میکنی چیه ؟

البته مرد جوون نه پیرمرد ؟؟؟

جای بعضی از ادما در زندگی      پر نمی شود       زخم میشود       و تا ابد می ماند                      مثل جای خالی مادر💔
اتفاقا خیلی خوبه

جدی؟ میدونی تعبیرش چیه این روزا همش خواب جوجه هم میبینم .خواب میبینم شوهرم برام جوجه میخره 

💚 صلوات برای سلامتی نی نیم❤ الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
جدی؟ میدونی تعبیرش چیه این روزا همش خواب جوجه هم میبینم .خواب میبینم شوهرم برام جوجه میخره 

جوجه رو نمیدونم اما بارها از بزرگترام شنیدم مرده یه چیزی بده به زنده خیلی خوبه. و برا خودمم پیش اومده بهم‌دادن و خوب شده برام اما یه صدقه هم بده