2777
2789
عنوان

بچه ها کمکم کنین لطفااااا

114 بازدید | 10 پست

هفته ی نهم بارداریه دوستم آی وی اف کرده بچش دو قلوعه

تهوع شدید داره چوری که روزی دو‌بار سرم و امپول میزنه 

هیچی حالشو خوب نمیکنه

شماها راهکار یا تجربه ای دارین کمکم کنین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط دمیترول و متوکلوپرامید

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
زنجبیل از ویار و حالت تهوع پیشگیری میکنه اما طبیعیه اکثرا این مشکلو دارن

اصلا نمیتونه بلند بشه خانواده خودش و شوهرشم کرونا گرفتن وضعیتش اسفناکه کسی و نداره سرپام نیس😔

زنجبیلم‌امتحان کردم براش

میخوره بی تاثیره امپوله متو‌میزنم براش

اره تا۱۶ هفته طبیعیه من خودم به قلو بود مردم زنده شدم از تهوع

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
اصلا نمیتونه بلند بشه خانواده خودش و شوهرشم کرونا گرفتن وضعیتش اسفناکه کسی و نداره سرپام نیس😔 زنجب ...

بوی لیموترشم هست از وسط نصف کنه و بو کنه گاهم ی زبون بهش بزنه،،هروقت هم حالت تهوع داره یکم نون خشک یا بیسکوییت ترد بخوره مخصوصا صبحا بعد از خواب

بوی لیموترشم هست از وسط نصف کنه و بو کنه گاهم ی زبون بهش بزنه،،هروقت هم حالت تهوع داره یکم نون خشک ی ...

اصلا تاثیر نداره چهار روز یکسره لیمو ترش دستش بود حالش عالی بود

ی دفعه بی تاثیر شد براش