تصور کن یه پدر پشت در اتاق عمله و بهش خبر میدن بچت دختره یاا... مادری که داره حیاطو جارو میکنه یهو زنگ درو میزنن میره درو باز میکنه میبینه پسرشه که از جنگ برگشته❤براتون همینطوری حال خوب آرزو میکنم،امیدوارم از خوشحال اشکتون دراد،ب خودت سیلی بزنین بگین ینی من بیدارم؟!☺💓
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم . یه دختری هستم با همه چی جنگیدم تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .
ما خریدیم فقط یه بار استفاده کردیم ۱۲۳ بخر بهتره چرخ گوشت اضافه ست
(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه هیچکس درخواست دوستی نده تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
من گوشت چرخ شده آماده نمیخرم، پس چرخ گوشت لازم دارم
سینه مرغ و نخود و پیاز هم گاهی چرخ میکنم
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.