2777
2789

خواهرم داره رفتیم تهران سونو قرار عمل کنه .همش خونریزی داره

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کوچیک باشه با دارو میره ولی بزرگ باشه کورتاژ میکنن ترس نداره بستگی نترس من داشتم پارسال مهر برداشتم& ...

میگن کورتاژ خطر ناکه لیزر خوبه .برا ابجیم دوتا هست .بعد اینکه برداشتی خیلی اذیت شدی عزیزم 

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 
کوچیک باشه با دارو میره ولی بزرگ باشه کورتاژ میکنن ترس نداره بستگی نترس من داشتم پارسال مهر برداشتم& ...

پولیپ من سه ماه پیش یک سانت بود.ببخشید شما پولیپتون درد داشت؟من خیلی درد لگن و پا دارم نمیدونم به پولیپ ربط داره یا نه

عزیزم خواهرتون غیر از خونریزی، درد ندارن؟؟؟

نه درد نداره ولی اشتباه کرد دوسال مونده الان اقدام کرده گفتم باید زود اقدام میکردی 

پولیپ من سه ماه پیش یک سانت بود.ببخشید شما پولیپتون درد داشت؟من خیلی درد لگن و پا دارم نمیدونم به پو ...

اره درد زیر شکم خونریزی ماهانه زیاد باید بری سونو اگه از بین نرفته برداری ولی من یه دکتر آشنا دارم میگه پولیپو باید برداری 

نه اصلا من کورتاژ کردم الانم مشکل ندارم حالا لیزر چه جوریه نمیدونم مال من بزرگ بود 

خداروشکر .دکتر شهرمون گفت کورتاژ کنی شاید رحمتو اشتباهای بردارن جوونی فلان .من سر درنمیارم .خسته شده همش خونریزی داره یا لکه بینی .عمل کنه خوب بشه خدا کنه افسرده شده

اره درد زیر شکم خونریزی ماهانه زیاد باید بری سونو اگه از بین نرفته برداری ولی من یه دکتر آشنا دارم م ...

مرسی عزیزم.

من دو ماه لکه بینی داشتم رفتم سونو فهمیدم پولیپ دارم.از اون موقع تا الان سه ماهه لکه بینی ندارم دیگه و قطع شده.ولی دردام همچنان هست‌. نمیدونم پولیپم از بین رفته یا نه با این شرایط

مرسی عزیزم. من دو ماه لکه بینی داشتم رفتم سونو فهمیدم پولیپ دارم.از اون موقع تا الان سه ماهه لکه بی ...

برو سونوگرافی پولیپ بمونه خطر ناکه .کامل توضیح نمیدم حالتو خراب نکنه پیگیر باش