2777
2789
عنوان

خانمای باردار تورو خدا کمک کنید

104 بازدید | 13 پست

من سونو غربالگریم خداروشکر مشکلی نداشت وعدد ان تی۱و۹۸بود اما جواب آزمایشم ریسک متوسط زده با ریسک ۱.۲۴۳ الان واسم آمینوسنتز نوشتن خیلی نگرانم خیلی میترسم کارم فقط شده گریه توروخدا اگه کسی مثل من بوده تجربه ای داره کمکم کنه.میخوام بدونم آمینوسنتز مشکلی واسه جنین پیش نمیاره؟واینکه  جوابش میتونه خوب باشه؟تورو خدا کمک

الهی همه به آرزوهاشون برسن❤🤗
اگه پول داری برو سل فری بده منم توی غربالگری یه مشکلی بود آزمایش سل فری دادم یه آزمایش خون ساده است ...

باید دکتراین آزمایشو برام بنویسه؟هزینش چقدری هست؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم برو تاپیک های این مورد رو می نی سایت سرچ کن چقدر مامانا اینجوری بودن بچشون هم چیزیش نبوده نترس اینها همش کیست دوختن فقط استرس نداشته باش برات سم هست بنظر من اصلا تا مشکلی تو فامیل یا خانواده نباشه نری آزمایش هرچند خودمم رفتم

من در کشوری زندگی میکنم که زیرآن پر از گنج ولی روی آن پر از رنج 
آره عزیزم برو تاپیک های این مورد رو می نی سایت سرچ کن چقدر مامانا اینجوری بودن بچشون هم چیزیش نبوده ...

دکتر خیلی باهام بد حرف زد اصلا درک حال آدمو ندارن گفت بدو سریع آمینوسنتز گفتم خانم دکتر ریسک داره میترسم گفت داشته باشه به جون بخرش برو وقت نگیر

باید دکتراین آزمایشو برام بنویسه؟هزینش چقدری هست؟

اره به دکترت بگو بنویسه 

من 5 سال پیش 1.5 دادم الان شاید 5 تومن باشه البته نمی دونم زنگ بزن آزمایشگاه نیلو (تهران) بپرس 

بگو : هزینه آزمایش سل فری چقدره؟

آخه اون روزا میرفت خارج. اینجا دستگاه هاش رو نداشتن 

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
دکتر خیلی باهام بد حرف زد اصلا درک حال آدمو ندارن گفت بدو سریع آمینوسنتز گفتم خانم دکتر ریسک داره می ...

دکترا فقط بلدند استرس بدند

توکل به خدا کن

آمینوسنتز هم مشکلی نداره فقط تا 2-3 روز بعدش باید استراحت داشته باشی و مایعات هم زیاد بخوری

دکترا فقط بلدند استرس بدند توکل به خدا کن آمینوسنتز هم مشکلی نداره فقط تا 2-3 روز بعدش باید استراح ...

شما آمینو انجام دادین؟

اره به دکترت بگو بنویسه  من 5 سال پیش 1.5 دادم الان شاید 5 تومن باشه البته نمی دونم زنگ بزن آز ...

دکترم برام نمینویسه متاسفانه فقط میگه آمینو.شما نمیدونیدریسکتون چند بود؟

دکترم برام نمینویسه متاسفانه فقط میگه آمینو.شما نمیدونیدریسکتون چند بود؟

اول قیمت آزمایش سل فری رو از ازمایشگاه بپرس اگه باهاش مشکلی نداری به دکترت بگو میخوام سل فری بدم

سل فری خیلی دقیق هست بعید می دونم دکترت مخالفت کنه

اول قیمت آزمایش سل فری رو از ازمایشگاه بپرس اگه باهاش مشکلی نداری به دکترت بگو میخوام سل فری بدم سل ...

واسه پولش مشکلی ندارم فقط خدا کنه بنویسه

آره عزیزم برو تاپیک های این مورد رو می نی سایت سرچ کن چقدر مامانا اینجوری بودن بچشون هم چیزیش نبوده ...

عزیزم شما آمینو دادین؟