2777
2789

۱-خدایا شکرت که تونستم به جاریم تو بچه داری کمک کنم خدایا یه کاری کن به توقع باشم ازش

۲-خدایا شکرت که برادر شوهرم و جاریم انقد احساس نزدیکی به ما میکنند که اگر مشکلی براشون پیش بیاد بهمون میگن

۳-خدایا شکرت که تونستم. پدر شوهرم رو ببخشم و هیچ کینه ای تو دلم نیست از هیچکس

۴-خدایا شکرت بابت اینکه زن غر غرویی نیستم و همسرم بهم میگه تو غر نمیزنی اصن تا ماهی سالی یکبار که اونم عب نداره

۵-خدایا شکرت بابت اینکه دیشب سر نماز کلی گریه کردم و هرچی تو دلم ریختم بیرون و سبک شدم..

۶-خداجووونم مرسی که منو می‌بخشی و‌بهم فرصت زندگی میدی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

❤️خدایا شکرت بخاطر نعمت سلامتی که به پدر مادرم برادرم همسرم خودم و تو دلیم دادی. 

❤️ خدایا شکرت بخاطر رزق و روزی زیادی که بهمون میدی و اجازه نمیدی دستمون خالی بمونه و محتاج خلقت شیم. 

❤️ خدایا شکرت که من و همسرم عاشقانه همدیگه رو دوست داریم و به هم وفاداریم و باهم صادقیم

و همدیگه رو درک میکنیم. 

❤️ خدایا شکرت بابت هدیه ی با ارزش و زیبات 

ک یهو گذاشتی تو دلم و میدونم خودت هواشو داری و ممنون که کمک کردی بهترین هارو براش فراهم کنیم. 

❤️ خدایا شکرت که خونواده خوبی دارم و هممون کنار هم خوشبخت وشادیم. 

خدایا شکرت که امروز هم دارمت ۲ خدایا شکرت که هرچی میخوام برام جور میکنی به وقتش ۳ خدایا شکرت که شوهر خوب و اروم و حلالی دارم۴ خدایا واسه دخترم ممنونم که یاد گرفته منو ببوسه۵ خدایا ممنونم ازت که امسال محرم دلتنگ نیستم و معجزه محرم رو دیدم۶ خدایا ممنونم ازت که هروقت کار بدی میکنم بهم یاداوری میکنی و تو سرم میزنی ۷ خدایا همیشه دستمونو بگیر نزار ازت دور بشیم . خدایا جونم دوستت دارم💋💋❤

خدایا بی تو در هر جای این دنیا اسیر غربتم. دوستای قشنگم اگه شبا راحت خوابتون نمیبره و فکر دارین  و آشفته این وقتی میرین تو رختخواب سه بار سوره ی توحید رو بخونید و بعد معجزش رو ببینید.❤❤❤

خدایا ممنونم که همسرم با وجود خستگی خیلی زیاد ،صبح زود سرکارش رفت تا نون حلال برامون بیاره 

خدایا ممنونم که امروز قراره پرچم های سیاه امام حسین رو توی خیابون و خونه وصل کنیم .چقدر عشق امام حسین برام شیرینه 

خدایا ممنونم بهم قدرت میدی تا بتونم از پس مشکلات بربیام 

خدایا ممنونم که هرکس صدام رو می‌شنوه از انرژی زیاد خودم  و گرمای صدام تعریف می‌کنه . این انرژی رو به تو مدیونم خدای مهربونم 

خدا جونم خیلییییی ازت ممنونم که امروز دوباره توفیق شکرگزاری از نعمت های بی کرانت رو بهم دادی .خیلی دوست دارم 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

خدایا شکرت بچه هام سالمن

خدایا شکرت برای نعمت پدر ومادرم

خدایا شکرت برادرم به سلامتی تو جاده

به مقصد رسید

خدایا شکرت برای عافیت امروزم

خدایا شکرت برای امنیت امروزم

خدایا شکرت برای نعمت ثواب بی نهایت

زیارت عاشورا که میتونیم ان شاءالله بخونم

واگه بپذیری توشه بزرگ آخرتم بشه

خدایا شکرت بابت مهربانی والطافت

خدایا شکرت برای رزق کافی 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
@طلاکوچولووو     @ظهور_313     @عشق5     @_درنا_   &nbs ...

خدایا شکرت بابت رزق وروزی مون

خدایا شکرت بابت دوستان و خواهرام

خدایا شکرت بابت تندرستی که هر روز بهتر میشه

خدایا شکرت برای حس خوبم که هر لحظه بیشتر میشه

خدایا شکرت بابت حال عمه ام که بهتر شده

خدایا شکرت که تو رو دارم

خدایا شکرت که برنامه ریزی کردم برای محرم امسال

خدایا شکرت که هستی عاشقتم دوست دارم از اینکه از من خسته نمیشی

و خدایی که بشدت کافیست......