2777
2789
عنوان

صب شد چیکار کنم کجا برم

490 بازدید | 24 پست

دیروز درمورد کنسل شدن ivfام گفتم واینکه شوهرم یه دفعه زد به سیم اخر گفت خسته شدم تا کی باید ببرمت دکتر باهام حرف نمیزنه دلم خونه هیج جا رم نداذم برم چطوری بمونم انقدر حرفاشنیدم که نه میتونم بمونم نه جایی دارم برم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دگتر گفت فولیکولات رشد نکرده ارزش نداره ivfکنم۰دیشبم وقت امپولم بود نبر بزنم گفت دیگه نمیخام

عزیزم اگه مشکل داشت که دکترت باید روش تخمک اهدایی رو بهت پیشنهاد میداد

👑sen benim herşeyimsin

عزیزم حضرت زکریا هم بچه دار نمیشد و روز اول محرم روزه گرفت و خدا بهش فرزند داد

توی مفاتیح نوشته اونایی که نازایی دارن حتما روز اول محرم یعنی فردا رو روزه بگیرند و دو رکعت نماز بخون و از خدا بخواه بهت فرزند صالح و سالم بده

ملکه اسفندی کنار پادشاه مهر💖
عزیزم حضرت زکریا هم بچه دار نمیشد و روز اول محرم روزه گرفت و خدا بهش فرزند داد توی مفاتیح نوشته اون ...

انقدر دلم شکشته کاش خانوادم یکم حمایتم میکردن میدونه نمیتونم برم سواستفاده میکنه۰خدا بگم داداشممو چیکار کنه خونه ماشین زندگیشو داد به زنش خودش با یه بچه اومده ور دل مامان وبابام اینه دق بعد من هر روز باید سرکدفت بشتوم وبسوزم وبسازم

انقدر دلم شکشته کاش خانوادم یکم حمایتم میکردن میدونه نمیتونم برم سواستفاده میکنه۰خدا بگم داداشممو چی ...

تا حالا نذر کردی چیزی رو؟؟ عزیزم وقتی بی اذن خدا برگ از درخت نمیوفته دیگه چیز به این مهمی حتما دست خداست

از فردا 40 روز زیارت عاشورا بخون و فردا رو روزه بگیر معجزه خدا رو میبینی

ملکه اسفندی کنار پادشاه مهر💖

[QUOTE=202391874]میگه تو برو میگه گناه من چیه[/QUOT. عزیزم اگر اذیت داری میشه شما هم برو پیش پدر و مادرت  ویااینکه یه بچه از بهزیستی بیارید

و خدایی که به شدت کافیست!!!!!!!