سلام عزیزم منم مشکل شمارو دارم خیلی شدیده واسه من حتی دستا و پاهامم کلا میخاره خیلی دکار رفتم همشون میگن سموم بارداریه داره دفع میشه ۱۷ روزه زایمان کردم از یک هفته قبل زایمان شروع شده تا الان دارم جون میدم دیگه
سلام عزیزم منم مشکل شمارو دارم خیلی شدیده واسه من حتی دستا و پاهامم کلا میخاره خیلی دکار رفتم همشون ...
من چند روز به زایمانم آزمایش دادم گفتن کبد چرب بارداری ایجاد شده.بعد زایمان خارشش بهتر شد ولی هنوزم قرمزه پوست شکمم.البته اگر عرق کنم احساس خارش دارم.دکتر بهم قرص انتی هیستامین ۱۰ داده خارشش خیلی بهتر شده.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من چند روز به زایمانم آزمایش دادم گفتن کبد چرب بارداری ایجاد شده.بعد زایمان خارشش بهتر شد ولی هنوزم ...
به منم سیتریزین داده ولی بازم تا گرمم میشه انگار روپوستم آب جوش میریزن من مشکل کبدی اصلا نداشتم آزمایشارو چند بار تکرار هم کرد دکترم برام یک هفته هم منو بیمارستان بستری کرد ولی مشکلی پیدا نکرد آخرش گفت سموم بارداریه یا حساسیت به جفت