2777
2789
آره عزیزم ولی خیلی کم گیر میاد  

فقط ببخشیدا یه سوال دیگه،شباموقع خواب بایداستفاده بشه یامحدودیت زمانی نداره، وهرساعتی ازشب وروزمیشه؟پیشاپیش ممنون عزیزدلم😘😘،واینکه میتونی ازکرم پودراینا استفاده کنی،یانمیشه،وبی تاثیرمیشه؟

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
فقط ببخشیدا یه سوال دیگه،شباموقع خواب بایداستفاده بشه یامحدودیت زمانی نداره، وهرساعتی ازشب وروزمیشه؟ ...

هر زمانی میشه گلم.یعنی به قدری من راضی ام حد نداره .دو روز قبل از عروسی فامیلامون من میزدم روز عروسی انقد پوستم تازه بود.کرم پودر نه.بیشتر حالت کم رنگ و داره جذب پوست میشه اصن تقویتیه نه ارایشی

شده دلتنگ شوی و از شدت حزن،وحشیو هار شوی پاچه بگیری همه را؟!        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر زمانی میشه گلم.یعنی به قدری من راضی ام حد نداره .دو روز قبل از عروسی فامیلامون من میزدم روز عروسی ...

میدونم ارایشی نیس،میگم درکنارش مثلامهمونی جایی برم میشه کرم پودربزنم، یان،بعدچندروز استفاده تاثیرشومیشه دید

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
میدونم ارایشی نیس،میگم درکنارش مثلامهمونی جایی برم میشه کرم پودربزنم، یان،بعدچندروز استفاده تاثیرشوم ...

گفتم که تاثیرشو یه شبانه روز بعد میشه دید ولی خب پوست هرکس فرق داره .ولی شما مداوم هر روز یه بار یا دوبار صبح و شب بزن .اره میشه ولی اول بزن بزار بره به خورد پوستت وقتی کامل جذب پوستت شد کرم پودر بزن .فقط هم روی لک و جای لک و جوش بزن .بقیه صورتت نیازی نیست

شده دلتنگ شوی و از شدت حزن،وحشیو هار شوی پاچه بگیری همه را؟!