دلم خیلی شکسته از کسی خوردم که اصلا ازش توقع نداشتم دلم خیلی گرفته بچه ها امروز عقد داداشم بود داداشی که بیشتر از یه خواهر براش زحمت کشیدم قرار بود عید غدیر عقد کنن که عروس کرونا گرفت....
هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"
الهی بگردم ، ناراحت نکن خودتو اوج غم و حس کردم تو حرفات چی بگم؟؟ خیلی بده از کسایی ک ت ...
آره خیلی سخته از عصر همش دارم گریه میکنم به خودم میگم حق من این بود یعنی
هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"
حتی داداشم یه پیام خشک و خالی نداد که جات خالی بود کاش میشدباشی
من شوهرم ام اس داره بچمم کوچیکه خواهش کردم گفتم بذارید یه ماه از ابتلا بگذره بعد عقد کنید حتی لباس خ ...
عزیزم قسمت میدم به امام حسین اگه میتونی ادرس اون دعا نویس که مادرشوهرت پیشش رفت بهم بده به قران من برا خودم میخوام میخوام شوهرم فراموش کنم مریصم اینهمه درد برا جسمم سنگین نمیکشم 😫😫😫😫😫
برا شفای*حالم*یه صلوات میفرستی تا منم به امید خدا بخندم ؟
عزیزم قسمت میدم به امام حسین اگه میتونی ادرس اون دعا نویس که مادرشوهرت پیشش رفت بهم بده به قران من ب ...
عزیز دلم امیدوارم خدا سلامتیتو برگردونه تو اون تاپیک قبلم چندین بار گفتم اون آقایی که میرفتن پیشش فوت کردن من خودم کسیو نمیشناسم بخدا ولی ان شاالله که مشکلتون حل شه🌹