2821
2789
عنوان

دختر خیلی قد بلند

8960 بازدید | 35 پست

من قدم ۱۷۸ هست.به نظرتون زشته؟

الان چند ماهه به خاطر حرف مردم از خونه نرفتم بیرون حالم خیلی بده.هر جا میرم کنایه می‌شنوم

چه پیشنهادی دارید؟ متاسفانه قد رو نمیشه کاهش داد از همین رنج میبرم.اینم بگم خیلی استخوان بندیم درشته یعنی حتی ظریف هم نیستم که بگم میشه به زیباییش فکر کنم.توروخدا بگین چیکار کنم چند بار به خودکشی فکر کردم فقط به خاطر ظاهرم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چرت و پرت میگن مردم تو چرا گوش میکنی 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

وای الان اکثرمردا کشته مرده قدبلندن

تنهاجایی که دردودل میکنم نی نی سایته این اخرین خطمه لطفا نی نی یارجان هیچوقت منو نترکون فقط بهم اخطار بده من خیلی دلم شکسته تنهادلخوشیمو ازم نگیر😔😔

حالت خوبه عایا ؟؟ من ۱۸۵ قدمه وزنمم خیلی بالاست استخوان بندی درشت و سنگینی دارم اصصصلا ظریف نیستم ولی خیلی هم خوش حالم وزنت کم کن و ورزش کن تمام اصول ظرافت هم یاد گرفتنیه من خودم در حال تلاشم 

فقط و فقط روی اعتماد بنفست کار کم عزیزم👌👌

دور از جونت نقص عضو که نداری! قد بلند برای خیلیها یک آپشن زیبایی محسوب میشه، حالا شما میگی زیبا نیست باشه اما خودتو تحقیر و اذیت نکن و خودتو همینطوری بپذیر و دوست داشته باش، من قدم ۱۵۰ هست، خیلیها میگن کوتاهی، اما چه اهمیتی داره؟؟ خودم راضیم و خودمو دوست دارم، دانشگاهم تدریس میکنم و تقریبا تمام دانشجوهام ازم بلندترن😁

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌