2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مستاجر طبقه پایینم شوهرم راضی نمیشه جوابشون کنیم واقعا دارم دیوونه میشم

چیکار میکنن

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

مدام ایراد میگیرن چرا صدای پاتون میاد چرا صدای زنگ گوشیت میاد چرا میرین حمام صدای آب میاد

شوهرمم انگار جادو شده همش از اونا دفاع میکنه و منو ضایع میکنه

من از صبح تا شب تنهام هیچ سر و صدایی ندارم

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  
مستاجر طبقه پایینم شوهرم راضی نمیشه جوابشون کنیم واقعا دارم دیوونه میشم

مگه چیکار میکنن ؟غریبه آن یا آشناتونن؟؟

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم برا عاقبت بخیری همه🍁🍁🍁
مدام ایراد میگیرن چرا صدای پاتون میاد چرا صدای زنگ گوشیت میاد چرا میرین حمام صدای آب میاد شوهرمم ان ...

شوهرت مذهبیه ؟ اخلاقش چجوریه؟ بهت وفادار هست؟

دوست دارم دعام کنی و بگی خدا منو همسرمو خوشبخت نگه داره همیشه و دوقلوی سالم عاقل صالح ناز نصیبمون کنه خدایا هرکی دعام کرد الهی که خوشبخت بمونه همیشه هرکیم دعام نکرد از دعای من بی نصیب بمونه انشاالله   
مدام ایراد میگیرن چرا صدای پاتون میاد چرا صدای زنگ گوشیت میاد چرا میرین حمام صدای آب میاد شوهرمم ان ...

این دفعه اومدن بگو همینه که هست آسایش بیشتری میخواین بفرمایید

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره