2777
2789
عنوان

اخه خدايي ب اين همسايع چي ميشه گف؟

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 50 پست
اره خونشه حق داره ولي انقد خونه هارو بد ميسازن همش بوش اينجاس اونم با فاصله هاي نزديك بخدا🤢چن روز ي ...

دقیقا همینطوره مقصر سازندس نه همسایه راهی که به ذهنم میرسه ماسک بزن یا کندر دود کن البته ضررش رو نمیدونم واسه شما که بارداری

واسم دعا کنید🤲🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونشه خب چیکار کنه

اره ميدونم😓واسه همين نوشتم اصلا ميشه چيزي گف يانه…ولي من بيچاره چيكار كنم ك حالم همينجوري با اين شرايط خوب نيس و مجبورم چن روز يبار بوي واجبي ايشونو تحمل كنم😭😭

خداجونم شكرت كه منم بلاخره بيبي چك وآزمايش مثبت ديدم😍🥺🙏♥️قسمت همه منتظرا الهي 🙏♥️
اره خونشه حق داره ولي انقد خونه هارو بد ميسازن همش بوش اينجاس اونم با فاصله هاي نزديك بخدا🤢چن روز ي ...

آپارتمان همینجوریه دیگه شما نمیتونی آپارتمان رو شخصی سازی کنی 

فک کن بوی فاضلابه و چند ساعت بعد میره

اره ميدونم😓واسه همين نوشتم اصلا ميشه چيزي گف يانه…ولي من بيچاره چيكار كنم ك حالم همينجوري با اين شر ...

اون تایم پنجره رو باز کن کنارش بشین 

واقعا مقصر نیست بنده خدا

خونشه خب چیکار کنه

ميدونم ولي بگين من چيكار كنم خب بخدا خيلي گناه دارم😢🤢همينجوريش هيچي نميتونم بخورم همش درحال بالااوردنم بي جون شدم بعد هر چن روز يبار همچين بوي شديد و تيزي بيشتر اذيتم ميكنه😓

خداجونم شكرت كه منم بلاخره بيبي چك وآزمايش مثبت ديدم😍🥺🙏♥️قسمت همه منتظرا الهي 🙏♥️
چجوری بوش میپیچه 🥴🥴🥴🥴🥴 مگه میشه 

بخدا ميپيچه يني خود همسرمم متوجه بوي شديدش ميشه…هود و كولرو روشن ميكنيم يكم بوش كمتر شه تا كامل رفع شه من تموم دل و رودم مياد بالا😭 انقد بد ميسازن خونه هاي الانو هم صدا هم بو همه چي ميپيچه 

واقعا ضرر نداره؟بخدا ب مرز خفگي ميرسم توالتم ميرم بخوام بالا بيارم بوش بدتر ميپيچه…دقيقا متاسفانه ب ...

نه عزیزم نگران نباش ولی یه طوری بهش بگو 

واقعا عذاب آور هست 

من باردار نیستم ولی بوی اسپری دستشویی واحد پایین من رو دیوانه کرده بود 

یکی دو بار از توی دستشویی در رو باز کردم و عمدا با همسرم در مورد بوی بدش بلند صحبت کردم .... خدا رو شکر اسپری رو دیگه استفاده نمیکنن . شنید اگر خدا بخواد

گریم می‌گرفت قشنگ از بس حالم از اون بو بد میشد  

اون بدبختم توخونشه چیکارکنه پشماشم نزنه؟شماماسک بزن 

من گفتم پشماشو نزنه ك اينجوري يهو ازش دفاع ميكني؟هزارتا راه هس واسه اينكار!ديدي ك تو تاپيكم زدم اصن ميشه چيزي گف يانع!يني من ب خودم اجازه نميدم همچين چيز شخصي اي رو بهش ياداوري كنم!شرايطم خيلي بده!بارداري ام ك با كوچكترين بوي غذايي تموم دلو رودم بيرونه!چ برسه ب هميچن بوي تيز و شديدي ك مضرم هست!بعد ميگي تو خونم نشستم ماسك بزنم با اين حالم؟بيرون نميرم ك ماسك نزنم من!

بخدا ميپيچه يني خود همسرمم متوجه بوي شديدش ميشه…هود و كولرو روشن ميكنيم يكم بوش كمتر شه تا كامل رفع ...

تقصیر همسایه نیست والا

تقصیر این پیمانکارها و مهندسا هست،که بی کیفیت ترن مصالح و امکانات رو تو خونه بکار میبرن بخاطر سوددهی بیشتر

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

بیچاره تو خونش هم نمیتونه واجبی استفاده کنه😕 تو اون ساعت برو بیرون که بوش اذیتت نکنه

عزيزم من باردارم واسه كوچكترين خريدت هم تو اين كرونا و استراحت مطلقي ك دارم بيرون نميرم!همشو همسرم انجام بده بعد تو اون يه ساعت واقعا بعد اينكه بوش حالمو بهم زد چجوري يهو لباس بپوشم برم بيرون اصن كجا برم تو اين كرننا واقعا😭

کاش یک طوری بهش بگید  مثلا بگید خیلی بو راحت منتقل میشه شاید نمیدونه

همينه سوالم عزيزم ولي خيليا بدجور متوجه شدن!من روم نميشه اخه همچين چيز شخصي اي رو بهش بگم😢زشت نيس بگم؟چي بگم اصلا😭

😁😂😂🤣😁😁😂😂👏👏👏

واقعا متاسفم ك اصلا شرايط من باردار استراحت مطلق ك همش درحال بالا اوردنمو نميبينيد و ب همچين كامنتي ك همه ام لايك ميكنن ريپ ميزنين!اصلا عنوان تاپيكو ديدين