2777
2789
عنوان

اخه خدايي ب اين همسايع چي ميشه گف؟

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 50 پست
بنده ی خدا همسایه تون هم مقصر نیست که ، گرفتاری از سازنده ی خونه تونه معلوم نیست موقعه ی ساختن از چه ...

الان من پس بايد بسوزم و بسازم با اين وضعم🤢😭

خداجونم شكرت كه منم بلاخره بيبي چك وآزمايش مثبت ديدم😍🥺🙏♥️قسمت همه منتظرا الهي 🙏♥️
بهش یه دستگاه لیزر خونگی تقدیم کن😂. آخه مگه میشه اینقدر زود به زود واجبی استفاده کنه. برو تو یه اتا ...

عمين كارارو ميكنم باور كن ولي از همون لحظه اول ك بوش مياد ب معني واقعي كلمه دستگاه گوارشم ميزنه بالا 😭😭😭

خداجونم شكرت كه منم بلاخره بيبي چك وآزمايش مثبت ديدم😍🥺🙏♥️قسمت همه منتظرا الهي 🙏♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا همینطوره مقصر سازندس نه همسایه راهی که به ذهنم میرسه ماسک بزن یا کندر دود کن البته ضررش رو نمی ...

متاسفانه ماسك رو هم نميتونم تحمل كنم واسه همينه اصلا بخاطر كرونا بيرون نميرم ك ماسك هم نزنم😭

الان من پس بايد بسوزم و بسازم با اين وضعم🤢😭

هعی منم باردارم همسایه بغل از ۱۰ شب شروع به جیغ زدن میکنه سردرد کلافه ام کرده ، دیوار که نیست مقواست ولی چاره چیه 🤦‍♀️

می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤

عزیزم من هم توبارداری حساس بودم بوی ماسک هم اذیتم می کرددیگه دهنم وباروسری میبستم اشپزی می کردم وسطشم میرفتم بالامی اوردم امامجبوربودم غذابپزم

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم
عمين كارارو ميكنم باور كن ولي از همون لحظه اول ك بوش مياد ب معني واقعي كلمه دستگاه گوارشم ميزنه بالا ...

ان شاالله خدا کمکت کنه و این اخرین بارش باشه دود کردن کندر و اسفند عالیه البته با درنظر گرفتن شرایط خودتون

واسم دعا کنید🤲🙏
من گفتم پشماشو نزنه ك اينجوري يهو ازش دفاع ميكني؟هزارتا راه هس واسه اينكار!ديدي ك تو تاپيكم زدم اصن ...

شماحق داری اونم حق داره اون بدبختم توخونشه چیکارکنه خوب؟خیلیاعادت دارن فقط باپودرموبر خودشونوتمیزمیکنن .ساختمونتون تهویه درست وحسابی نداره وگرنه که بوی حموم همسایه نبایدبره توخونه ی همسایه

کاربری ۳ساله م بخاطربرق کوفتی تعلیق شد .مرسی آزادی بیان
همينه سوالم عزيزم ولي خيليا بدجور متوجه شدن!من روم نميشه اخه همچين چيز شخصي اي رو بهش بگم😢زشت نيس ب ...

نه بابا این رو که نگی اصلا 

مثلا بگو بو راحت منتقل میشه 

مثلا بگو فلان چیز پخته بودی بوش اومد خوب شد یادم افتاد درست کردم همون رو (یه طوری هم بگو که فکر نکنه دلت خواسته اون غذا رو ) 

بعد بپرس بو از واحد ما هم راحت میاد ؟

بعدش هم بگو به خیلی بوها حساس شدم و مثلا بوی فلان و فلان و وسطش این رو هم بگو 

میفهمم حالت رو .... من میگرن دارم قشنگ یک بوی اذیت کننده نابودم می‌کنه . میگم که گریه کردم یک بار حسابی 

عودی چیزی روشن کن اون لحظه پنجره ها رو باز بذار چاره ای نیست

كولرو هودو ميزنم بوي عود هم حالمو بد ميكنه😓😭

آپارتمان همینجوریه دیگه شما نمیتونی آپارتمان رو شخصی سازی کنی  فک کن بوی فاضلابه و چند ساعت بع ...

من اگه ميخواستم شخصي سازي كنم اپارتمانو نميومدم بنويسم تو تاپيكم ك اصن ميشه چيزي ب همسايه گف يانه؟!اونم چيز ب اين شخصي اي!متاسفانه نميتونم ب بدن باردارم بفهمونم ك بوي فاصلابع و تحمل كنه!چون يك لحظشم تمام دلو رودمو مياره بالا

اون تایم پنجره رو باز کن کنارش بشین  واقعا مقصر نیست بنده خدا

كولرو هودو ميزنم ولي باز خالم بد ميشه هرروز هرروز 😢😭

برو بیرون بو اومد

تو اين كرونا و گرما مخصوصا ك استراحت مطلقم و هيچ جا نميرم كجا برم😓

نه عزیزم نگران نباش ولی یه طوری بهش بگو  واقعا عذاب آور هست  من باردار نیستم ولی بوی ...

خداروشكر يكي فهميد من چي ميگم و دنبال راهكارم!🤲😢 ب همسرمم ميگم يطوري ايا ميشه گف ميگه چيزي ب ذهنم نميرسه اخه چي بگيم😓

هعی منم باردارم همسایه بغل از ۱۰ شب شروع به جیغ زدن میکنه سردرد کلافه ام کرده ، دیوار که نیست مقواست ...

سرو صدا و جيغ و داد ك هيچي اونو اندازه ي كتاب بنويسم كمه بازم!بارها مستقيم و غيرمستقيم بهشون گوشزد كرديم ولي فرهنگ ندارن واقعا