2777
2789
عنوان

اخه خدايي ب اين همسايع چي ميشه گف؟

399 بازدید | 50 پست

اصن ميشه چيزي گف يانه؟!😥

من باردارم ٧هفتمه و خيلي خالت تهوع اينا دارم

چندروز يبار واجبي استفاده ميكنه و بوش ميپيچه تو خونه ما…واقعا همچين بويي واسع خانوم باردار ضرر داره…ب مرز خفگي ميرسم😓

خداجونم شكرت كه منم بلاخره بيبي چك وآزمايش مثبت ديدم😍🥺🙏♥️قسمت همه منتظرا الهي 🙏♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیزی نمیتونی بگی 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🥴

حالا ك خودم امقد رعايت ميكنم از جاهاي دگ بايد اذيت شم😑

خداجونم شكرت كه منم بلاخره بيبي چك وآزمايش مثبت ديدم😍🥺🙏♥️قسمت همه منتظرا الهي 🙏♥️

بوش ضرر نداره 

ولی ایشون که می‌دونه تهویه درست کار نمیکنه واقعا بی اخلاق هست که استفاده می‌کنه 

شما تهویه رو‌ روشن کن 

و اینکه واقعا بارداری سخته بو های معمولی هم عذاب آور میشه چه برسه به این 

چجوری بوش میپیچه 🥴🥴🥴🥴🥴 مگه میشه 

لوبیاپلوباسالادشیراز سابقم 😋😍 وزن شروع ۹۸/۷۰۰ وزن فعلی  ۸۱ وزن هدف ۷۵ ولی چه کنم ارادم کمه 🥴🥴😂🤣😁 لعنت به رژیم من دلم شیرینی میخواد 🤣😁😂😁
بوش ضرر نداره  ولی ایشون که می‌دونه تهویه درست کار نمیکنه واقعا بی اخلاق هست که استفاده می‌کنه ...

کاش یک طوری بهش بگید 

مثلا بگید خیلی بو راحت منتقل میشه شاید نمیدونه 

اون بدبختم توخونشه چیکارکنه پشماشم نزنه؟شماماسک بزن 

😁😂😂🤣😁😁😂😂👏👏👏

لوبیاپلوباسالادشیراز سابقم 😋😍 وزن شروع ۹۸/۷۰۰ وزن فعلی  ۸۱ وزن هدف ۷۵ ولی چه کنم ارادم کمه 🥴🥴😂🤣😁 لعنت به رژیم من دلم شیرینی میخواد 🤣😁😂😁
شما درست میگی ولی همسایه هم خونه خودشه و حق اینکارو داره

اره خونشه حق داره ولي انقد خونه هارو بد ميسازن همش بوش اينجاس اونم با فاصله هاي نزديك بخدا🤢چن روز يبار

بنده ی خدا همسایه تون هم مقصر نیست که ، گرفتاری از سازنده ی خونه تونه معلوم نیست موقعه ی ساختن از چه مصالحی استفاده میکنن 

می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤

بهش یه دستگاه لیزر خونگی تقدیم کن😂. آخه مگه میشه اینقدر زود به زود واجبی استفاده کنه. برو تو یه اتاق دیگه. اسفند دود کن. یه کار کن بوش رو نفهمی.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
بوش ضرر نداره  ولی ایشون که می‌دونه تهویه درست کار نمیکنه واقعا بی اخلاق هست که استفاده می‌کنه ...

واقعا ضرر نداره؟بخدا ب مرز خفگي ميرسم توالتم ميرم بخوام بالا بيارم بوش بدتر ميپيچه…دقيقا متاسفانه ب كوچكترين بوها حتي بوي غذا حساسم چ برسه اين بو😢