2777
2789
عنوان

ضربه به سر نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 32 پست
چیزیش نیس  دختر منم تو کریر افتاد محکم خداروشکر چیزیش نشد

چرا انقدر خوابه 😭😭😭😭

آن کسے کہ  قـلـبـت را نخواهد   شـڪ💔ـســت…! همان ڪسے است ڪہ آن را سـاخـتـہ اسـت… پس همیشہ فقط به خـــ❤️ـــدا تڪیہ ڪن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بالا نیورده ؟؟؟  مامیشو وا کن ماساژش بده بیدارش کن کف پاشو قلقلک بده

نه بالا نیاورده 

آن کسے کہ  قـلـبـت را نخواهد   شـڪ💔ـســت…! همان ڪسے است ڪہ آن را سـاخـتـہ اسـت… پس همیشہ فقط به خـــ❤️ـــدا تڪیہ ڪن
استفراغی،رنگ پریدگی نداره؟؟سرشوهمه جاش نگاه کنید ببینید خون مردگی نداره؟؟

نه خون مردگی کجاها منظورته 

عزیزم فکر نمی‌کنم ضربش اونقدی زیاد باشه که بخواد به بچه آسیب بزنه. نگران نباش. 

زانوت خورد یا آرنجت من متوجه نشدم؟ 

بچه ها یه روز کم میخوابن، یه روز زیاد میخوابن، یه روز اصلا نمی‌خوابن، یه روز ده بار پی پی میکنن، یه روز اصلا پی پی نمیکنن. اصلا ازین چیزا ناراحت و نگران نشو. 

نه بالا نیاورده 

خدارو شکر

سعی کن بیدارش کنی بازس کن باهاش بیدار شه  وقای میتونه شیز بخوره ینی هوشیاری دارع خدارو شکر دختر منم ۳۰ روزه بود دست خاهرم محکم خورد تو سرش وسط مهمونی بودیم مهمونی زهر مار شد برام ولی مشکلی پیش نیومد

توروخدا چندسالته؟😁😁😁 اگه خیلی ضربه محکم نبوده نترس چیزی نیست

بخدا حالم خوش نیست هرچی فکر میکردم زانو یادم نمیومد سریع گفتم بنویسم ی چیزی بپرسم سوالمو 😔😭

خدارو شکر سعی کن بیدارش کنی بازس کن باهاش بیدار شه  وقای میتونه شیز بخوره ینی هوشیاری دارع خدا ...

پوشکشو باز میکنم بازم میخوابه خیلی گیجه 

هکین مساله برا دختر منم پیش اومد بردیم دکتر نوزاد بود تازه دنیااومده بود دکتر پاهاشو قلقلک داد پاشو کشید دکتر گفت مغزش سالمه اگه نبود واکنش نشون نمیداد

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
خب عزیزم از صب این اتفاق اقتادع و نگرانی با تاپیک زدن مشکلی لزت حل نمیشه هیج استرست بدتر میشه یه دکت ...

آخه این شهری که من هستم دکتر نداره ی بیمارستانه که اونم الان دکتر اورژانس هیچی نمیفهمه 

هکین مساله برا دختر منم پیش اومد بردیم دکتر نوزاد بود تازه دنیااومده بود دکتر پاهاشو قلقلک داد پاشو ...

یعنی اینکه الان امروز اینقدر خوابیده و گیجِ طبیعیه ؟