2777
2789
عنوان

چند سالگی ازدواج کردین؟😢

| مشاهده متن کامل بحث + 911 بازدید | 79 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۶سالگی

متولد ۸۱ هستم

ی دختر دارم

من توی عقد باردار شدم👶قصدم سقط بود چون شوهرم وضع مالی خوبی نداشت!هدیه خدارو پذیرفتیم و گفتیم ی حکمتی بوده و سقط نشد☆حرفای مردم تیکه ها و نگاهاشون باعث شد ب همه بگم:من مامان شدم اونم از شوهره شرعی و قانونیم پس نه هوس بوده نه گناه👩‍❤️‍👨اصلا هم خجالت نکشیدم سیسمونی اماده کردیم و همه عاشق دخترمن♡ممنونم از مادر و خاهرم که عین کوهی بودن پشت من(البته خاهرم اولش میخاست منو ب قتل برسونه😨)دخی قشنگم از الان بگم من تمام راه های پیچوندن رو بلدم پس دهنت سرویسه😚باورم نمیشد تو اومدی ب قلب و روحم تا اینکه با پاهایی لرزون و فکری اشفته روی تخت سونو دراز کشیدم؛بولوب بولوب♡صدای قلبت بود عمره مادر💖(ابان سال 99 ماه هشتم بارداری:خاهشا قیافت ب من بره مرسی) اسفند۹۹:واااای دخترت چقد شبیه باباشه😄اینم بگم و برم:کاربری قبلیم ب لطف اقای ح.ر تعلیق شد روحش شاد🤐
الان داغه فکر میکنه چه موفقیت بزرگی کسب کرده.چندسال دیگه به خودش لعنت میفرسته

چی بگم بخدا انشالله که خوشبخت باشن همیشه

صحبت از ماندن یک عُمر بماند به کنار ...قدر نوشیدنِ یک چای بمانی کافیست 🕊🙃

۱۷ ازدواج کردم و ۱۸ بچه دارشدم الانم ۱۹ سالشه

عی بد نیس دیگه 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
زن داداش من تازه عقد کردن ۱۴سالشه😑خودش خیلی راضیه

داداشت چندسالشه😐

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

در ۲۱ و نیم سالگی

یا مسبب الاسباب🙏🌹 میشه برای باردارشدنم با جنسیت دلخواه همین ماه و بهتر شدن زندگیم یه صلوات مهمونم کنی؟!هرکی فرستاد بگه منم برای عاقبت بخیریش صلوات بفرستم❤️خدایا نمیدونم چرا عجیب دلم بهت قرصه این بار اصلا استرس ندارم شکم ندارم ممنونم ک ارام دلم شدی🙏❤️خیلی دوستت دارم من بنده خوبی نیستم خدایا اما تو بهترین و مهربون ترین خدای منی تو خیلی جاها ک من لیاقتشو نداشتم اما تو تنهام نزاشتی پشتم بودی و کمکم کردی خیالم تخته ک بهترینارو برام میخوای شکرت شکرت شکرت🙏❤️یا مسبب الاسباب خیلی ارومم میکنه این ذکر😘😘
من هفده چرا گریه میکنی 

مادرم شوهرم فوت کرده ویه خواهر شوهر دارم که چون فک میکنم سنم کمه تو همه چی زندگیم دخالت میکنه وگوشه وکنایه میزنه،خودش ۴۵سالشه وتازه ازشوهرش طلاق گرفته

خدایاشکرت بخاطرهمه چی  ،برای حاجتم لطفا یه صلوات بفرستید🙏🙏🙏🙏 اگه فرستادید لایک کنید لطفا