2777
2789
عنوان

چند سالگی ازدواج کردین؟😢

| مشاهده متن کامل بحث + 910 بازدید | 79 پست

۲۰ سالگی...

من راضی م... هر کس باید شرایط خودشو بسنجه...

ولی منم با دو تا بچه ارشد خوندم... روزانه تهران هم خوندم

اول برای حال دلم و دلت یه صلوات بفرستید...{الهم صل علی محمد و آل محمد}...دوم با هم مهربون باشید، به اندازه کافی تو جامعه پاچمونو میگیرن.... سوم اگه کامنتام دور از ادب بود یا کسی رو ناراحت کرد، ممنون میشم بهم تذکر بدید.... چهارم برای حال خوبتون دعا می کنم برای حال خوبم دعا کنید....  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم ۱۵ ازدواج کرده ۱۷داداش بغلش بوده ۲۱من😂

منم الان ۲۰ نامزدم

بله راضیم هر دومون ادامه تحصیل میدیم

دا هشساد منی سوویندیرمیر نینماخ اولار           ♧ تورکون دیلی تک سوگیلی ایستگلی دیل اولمازاوزگه دیلی قاتسان بو اصیل دیل اصیل اولماز❤.......در حال تحصیل♡♧جانیم اولان گونجان منیمسن❤🖇

۱۸سالگی با عقل و خواست خودم 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

من ۲۴سالگی، ۳۱سالمه بچه ام ندارم، الآنم در شرایطی روحی بدی هستم و دوسداشتم مجرد باشم ولی یه زندگی مستقل جدا از خانواده

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت

من موقعی که دانشجو بودم یه همکلاسی داشتم که تو ۱۳سالگی شوهرش داده بودن بعد یه بچه ۱۰ ساله داشت تو ۲۵ سالگی اومده بود دانشگاه تا ادامه تحصیل بده

دیر نیست عزیزم شروع کن و با قدرت ادامه بده

زن داداش من تازه عقد کردن ۱۴سالشه😑خودش خیلی راضیه

الان داغه فکر میکنه چه موفقیت بزرگی کسب کرده.چندسال دیگه به خودش لعنت میفرسته

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
خب ازدواج نمیکردی 

مامانم گفت برادر زادمه پسر خوبیه شوهر کن😔منم فکر کردم باخودم گفتم مستقل میشم

خدایاشکرت بخاطرهمه چی  ،برای حاجتم لطفا یه صلوات بفرستید🙏🙏🙏🙏 اگه فرستادید لایک کنید لطفا  
زن داداش من تازه عقد کردن ۱۴سالشه😑خودش خیلی راضیه

😶😶داداشتون چند سالشه؟ 

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Turk gril 😍😁                             لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند.