2777
2789

من دوسال پیش عضو اینجا شدم تازه عروس بودم ..اونموقع چون شهر غریب بودم اینجا سوالامو میپرسیدم دائم هم ملت از ماجراهای طلاق و دعوا و ..پست میزاشتن که حوصلت سر میرف..باورم ننیشه الان دو سال گذشته و منم ۵ ماهه از خونه شوهرم امدم بیرون و دارم جدا میشم ..چقد دنیا عجیبه و هیچ چیز واسه هیچکس غیرممکن ُ بعید نیس...😑

چرا به طلاق رسیدی؟

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا رسیدی به طلاق؟

اولویت شوهرم تو زندگیش مادر و پدرش ان . خیلی رو خانوادش تعصب داره . عصبی مزاج ِ. تو دعوا ها خودزنی میکرد ..رفتیم مشاوره بدتر شد عصبی تر میشد ..خانوادش امدن خونمون فحش دادن ..بعدا شوهرم گف اگه از دعواهای ما به مردم چیزی بگی تو خونه دارت میزنم ..همینجوری هی دعوا دعوا دعوا ..یه چیز غیر  قابل تحمل و اصلاحی شد که هرچی فکر کردم دیدم نمتونم تحمل کنم ..خیلی بیحرمتی اتفاق افتاد بین خانواده ها.دلم نمخواس ازش بچه ایی داشته باشم.

یه چیز طولانیه ایی..یه جور حس مبهمیه که میفهمی این بدردت نمیخوره دیگه . نمیشه توضیحش داد🤕