2777
2789
عنوان

بیایین

72 بازدید | 8 پست

سلام 

پسری که دستش رو میذاره رو سرش و به افق خیره میشه و جلوی دختره هول میشه و میوه ها رو می ریزه زمین 

و بی محلی می کنه و یواشکی نگاه می کنه و اینستا منو چک می کنه بدون اینکه فالو کنه یعنی عاشقه؟

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من عاشق یه پسره مذهبی هستم و این پسره هم این رفتار ها رو داره یعنی دوسم داره ؟ 

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋

ینی پسره به بلوغ عاطفی نرسیده احتمالا سنش کمه 🤨مذهبیا اتفاقا بدترن به محضی که عاشق میشن میان جلو مگه بچه باشن 

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
ینی پسره به بلوغ عاطفی نرسیده احتمالا سنش کمه 🤨مذهبیا اتفاقا بدترن به محضی که عاشق میشن میان جلو مگ ...

اره بچس ۱۸سالشه

فقط اونجا که دستشو میزاره رو سرش خیره افق میشه😂😂😂😂

یکم اشتباه تایپ کردم 

منظورم این بود که دستش رو بیشتر میزاره روی سرش و بیشتر به رو به رو نگاه می کنه

2790
2778
2791
2779
2792