2777
2789
عنوان

دانشگاه چه رشته ای خوندین 😍❤🤮🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 43 پست
چند هزار شد رتبت؟ داداشم بیس هزار آزاد آورده من دلم نمیاد بابام پول بده ب این چیزا 

چرا اخه بد نیست الان پرستار اقا رو سریع استخدام میکنند حقوقشون با اضافه کاری حدود 15تومن میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک کلا عصبی شدم😩

میخوام بر اساس سوابقم رشته روانشناسی دانشگاه آزاد شهر خودم برم ک میگن با آزمون باید بری...حالا موندم کرمان میتونم برم یان؟ خودم بم هستم...اگه کسی از کرمان هست لطفا بگه

اعتقاداتت را برای خودت نگهدار و انسانیت را به تمام دنیا نشان بده!

پرستاری

راضیم

حکایت ما و این زندگی، حکایت "انگشت کوچیکه پا" و پایه ی مبله درسته زندگی خیلی نامرده و زورش ب ما میرسه ولی میخوام بت بگم: مث انگشت کوچیکه پا پرو باش با هر زخمی ک زندگی بت زد درداتو بکش، اما زود ب خودت بیا و نشونش بده کی رئیسه😁🤪 

پزشکی میخونم. اره بازم برمیگشتم پزشکی میخوندم. تا تو فضاش نباشی نه سختیاشو متوجه میشی نه شیرینی هاشو .ولی این که همه ی دوستات به یه در امدی میرسن تو ۲۴.۵ سالگی ولی تو هنوز درگیر درس و کشیک و بیمارستانی و دستت جلوی بلبات درازه من یکی رو که اذیت میکنه

مهندسی شیمی،تازه دو ترم خوندم😁

حقیقتش نمیدونم اگه به عقب برمیگشتم بازم انتخابش میکردم یا نه چون من عاشق رشتم هستم ولی دیر رفتم دانشگاه(۲۱ سالگی رفتم و الان ۲۲ سالمه)،گاهی وقتا با خودم میگم کاش واسه کنکور تجربی میخوندم و یه رشته پیراپزشکی میرفتم که حداقل آینده کاریم تضمین شده باشه ولی بازم وقتی به رشتم فکر میکنم ذوق میکنم از فکرم پشیمون میشم😅

...

انشالله دندانپزشک     

⁦✧*。 ⁩⟨⟨من به هرچیزی که فکر کنم به آن می رسم 😎⟩⟩........ 🤞🏻یه بز شاخدار هیچوقت بیخیال رویاهاش نمیشه 🤘🏻............ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💎