2777
2789
عنوان

دسته چک

119 بازدید | 5 پست

سلام دوستان .قضیه این دسته چکهای جدید رو کسی میدونه چطوری ؟امروز رفتم یه چک نقد کنم میگه باید صاحب چک ثبت کنش وبعدشم شما خودت بری وارد سامانه بشی .راستش متوجه نشدم دقیق .کسی نمتونه راهنمایی کنه . ممنون میشم 

چک های جدید رو وقتی کسی براتون صادر میکنه
اول صادر کننده باید وارد نرم افزار اینترنت بانک بشه و از طریق برنامه پیچک چک رو به نام شما ثبت کنه

اگه این کار رو نکنه اون چک حکم یه کاغذ باطله رو داره

دوم شما که چک رو میگیرین باید وارد نرم افزار بانک بشین و از منوی چک و از طریق برنامه پیچک اون چک رو تایید کنین 

اینجوری چک به نام شماست و در موعد مقرر میتونین وصول کنین

اینکه از چه بانکی ثبت کنین مهم نیست مهم اینه نرم افزار اینترنت بانک یا موبایل بانک یه بانکی رو داشته باشین

حالا باز شما اگه بخواین اون چک رو بدین به کسی، دوباره همون چک رو باید به نام فرد گیرنده ثبت و اونم تایید کنه مراحلی که گفتم

کلا برای اینه که پولشویی نشه و مشخص باشه گیرنده چک کیه 

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی لطف کردین ممنون از راهنماییتون

خواهش میکنم خب البته دیر بود اما گفتم شاید کمک بشه بهتون 

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست
نه من هنوز با اون چک درگیرم .طرف ثبت نکرده.ولی خیلی این طوری بدشده که

خب البته یه موقعی چک رو مینوشتن در وجه حامل یا حتی اگه در وجه شخص بود این چک معلوم نبود توسط چه کسی وصول میشه 

اما الان هم میخوان ببینن چک کجا میره دست کیا و چه کسایی در اون نقش دارن اینجوری تراکنش های افراد کنترل میشه

ولی اگه شما چک رو گم کنی کسی غیر از شما نمیتونه وصول کنه

کسیکه چک رو به شما میده اول ببینین ثبت کرده یا نه اگه ثبت نکرده نباید قبول کنین مگه اینکه اعتماد کنین بعدا ثبت میکنه

برای ثبت هم کمتر از یه دقیقه زمان میبره