بچه ها من کلا آدمی امکه افسردگی میگیرم از آخر بارداری تا چند ماه بعد زایمان چه کار کنم به نظرتون ؟و اینکه استرس اینو دارم شیرم دیر بیاد مثل بچه اولم و اذیت بشم راهکاری دارید که بعد زایمان شیر خوب بیاد
گاهی فکر میکنم درست از همون لحظه ای که دستای کوچولوتو توی مانیتور دیدم با انگشتای ظریفت فهمیدم دنیا میتونه برام اندازه ی دستات باشه و معنای زندگی یعنی بودنت عشق کوچولوی من با دستای خوشگلت برا همه کسایی که آرزو دارن مامان بشن دعا کن خدا یدونه مثل تو بزاره تو دلشون تا معجزه ی خدا رو حس کنن❤❤تیکر تولد گل پسرمه به وقت یک سالگی🥳
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خوب شیر افزا برای دوران شیردهی از الان چه کاری میتونم بکنم که شیر راحت تر بیاد
بده باباش فکشم قویه زودتر شیر میاد😂عزیزم راهی نداره فقط با مکیدن شیر میاد و هرچی قدرت فک بچه بیشتر بشه شیرهم بیشتر میشه
گاهی فکر میکنم درست از همون لحظه ای که دستای کوچولوتو توی مانیتور دیدم با انگشتای ظریفت فهمیدم دنیا میتونه برام اندازه ی دستات باشه و معنای زندگی یعنی بودنت عشق کوچولوی من با دستای خوشگلت برا همه کسایی که آرزو دارن مامان بشن دعا کن خدا یدونه مثل تو بزاره تو دلشون تا معجزه ی خدا رو حس کنن❤❤تیکر تولد گل پسرمه به وقت یک سالگی🥳
اخه من شنیدم از یکی با ماساژ با یه روغن خاصی جریان شیر دهی رو بهتر میکنه رگها روباز میکنه
روغن های گیاهی رو میگن اما خب ماهای اخر نباید دست بزنی به سینه ها زایمان زودرس میگیری عزیزم