2777
2789
عنوان

خونه جاری

143 بازدید | 5 پست

سلام بچه ها 

دوستان جاری من طبقه بالای خونمون هستن بعد من نیم ساعت پیش رفتم خونشون با پسرم.جاریم اینا ماشین شارژی دارن وسط پذیرایی بود ک پسرم رفت نشست تو ماشین منم گفتم پسرم شارژ نداره بیا پابین ک یهو جاریم گفت پیا پایین خراب میشه منم رفتم دست پسرمو گرفتم اوردم پیش خودم .خواهر شوهرمم اونجا بود بعد پسرم بهم گفت خاک تو سرت منم گفتم عع نکن پسرم زشته ک دوباره تکرار کرد.منم دستشو گرفتم اوردم خونه خواهر شوهرمم گفت تو رو خدا کاریش نداشته باشه منم گفتم ن کاریش ندارم میخوام ببرم خونه 

بچه ها کار و رفتار من زشته بوده؟؟؟؟به خدا من فقط به خاطر پسرم اوندم پایین به عنوان تنبیه پسرمم هی گریه میکرد نمیخوام برم خونه و به زور اوردمش

خدا یا امیدم فقط به تو هست  کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم 

به خدا پیر جاریم میاد کل اسباب بازی رو میرزه بهم ولی من حرف نمیزنم میگم بچه هس بذا بازی کنن تا پسر من میره خونه اونا دست به ماشین میزنه داد میزنن دندش خراب شد صندلیش خراب شد

خدا یا امیدم فقط به تو هست  کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله اونا اشتباه کردن اگه قرار بود به ماشین دست نزنه باید قبل ورود شما میزاشتن جایی که دیده نشه .اشتباه شما هم این بود بچه رو منع کردید از سوار شدن ماشین باید اگه قرار بود کسی از ماشین پیاده اش میکرد جاریتون بود تا بچه تفاوت ادما رو بفهمه.شما خودتو تو دید بچه ات خراب کردی تا جاریت بده نشه