همه رو هدیه میکنم به امام حسین و حضرت عباس و تموپ یاران کربلا.❤
ان شالله تو همین محرم به خواسته هاتوم برسید.
توروخدا دعا کنید معجزه بشه به ارزوم برسم.😔
داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔
آخر نفهمیدیم زندگیه یا شکنجه گاه... خستهام... مثل هیزمی که سوخته و خاکستر شده ولی بازم ازش انتظار دارن بسوزه... 🖤🥀 اگر زندگی مرگ است و مرگ است زندگی پس درود بر مرگو 🖤 ⚰️ 🖤 مرگ بر زندگی مثل تنه خسته ایی که خواب میخواهد💔 انقدر خسته است جانم! 🖤 🖤 که مرگ میخواهد🥀⚰️🥀. نیستی بابا... و همین برای خوشبخت نبودن کافیست.
گاهی فکر میکنم درست از همون لحظه ای که دستای کوچولوتو توی مانیتور دیدم با انگشتای ظریفت فهمیدم دنیا میتونه برام اندازه ی دستات باشه و معنای زندگی یعنی بودنت عشق کوچولوی من با دستای خوشگلت برا همه کسایی که آرزو دارن مامان بشن دعا کن خدا یدونه مثل تو بزاره تو دلشون تا معجزه ی خدا رو حس کنن❤❤تیکر تولد گل پسرمه به وقت یک سالگی🥳
خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌