2777
2789

سلام به همگی 

کار در یک شرکت دولتی بهتره یا شرکت خصوصی؟

خواهش میکنم راهنمایی کنید

و دوستاتون رو تگ کنید

سپاس فراوان

لطف میکنید برای گشایش در کارهام صلوات بفرستید و دعا کنید. سپاس فراوان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شرکت دولتی امنیت شغلی بالاتری داره اما تگه قرار باشه خودت شرکت تاسیس کنی خب درآمدش قابل قیاس نیست 

البته به حوزه کاریت هم مربوطه

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
شرکت دولتی امنیت شغلی بالاتری داره اما تگه قرار باشه خودت شرکت تاسیس کنی خب درآمدش قابل قیاس نیست&nb ...

یعنی با این شرایط جامعه ، تاسیس شرکت کار درستی ست؟

به خاطر ریسکش میگم

بستگی به روحیه خودت داره. جای دولتی خیلی پیشرفت خاصی توش نیس. کار هم میشه روزمرگی. از تو هم توقع زیادی نیست. حقوق ثابت. جای خصوصی آدم فعال میخوان. باید به روز باشی . فعال باشی. جای پیشرفتم داره. ریسکشم بالاتره خب. امنیت شغلیشم باز بستگی به روابط و زرنگ بودن خودت داره 

یه خانم مستقل و قوی 
یعنی با این شرایط جامعه ، تاسیس شرکت کار درستی ست؟ به خاطر ریسکش میگم

بستگی داره چه شرکتی باشه 

از طرفی بدون زد و بند با شرکتای دیگه راستش نه فایده نداره باید راهو بلد باشی

و اگه اینو نمیخوای و سرمایه داری بنظرمن مهاجرت کن 

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
دولتی امنیت شغلی بیشتر ، فضای مسموم و زیراب زنی زیاد و ساعت کاری کمتری داره

سپاس از پاسخ شما

به لحاظ در آمد به چه صورت هست؟

حقوق کدام بیشتر هست؟