2777
2789
عنوان

بیاید از عاشقانه هاتون بگین💛💜

855 بازدید | 21 پست

من که خودم انقد فراز و نشیب داشته زندگیم که تعریفش کلی طول میکشه .من با همسرم دوبار ازدواج کردم(طولانیه)

ولی قشنگ ترینش وقتی بود که یه هفته از هم دور بودیم بهم زنگ زد گفت این ۴ سال یه طرف این یه هفته یه طرف . تمام این یه هفته شب بود برام. کی میای که همه جا روز بشه و روشن؟

( خیلی چیزای دیگم هست. اما بعد ۴ سال این خیلی چسبید)

شمام بگین. انرژی منفی ندید.شاید یه کم حالمون بهتر شه.

بوس تف تفی به کلتون😘

غیر از خودت که واقعیت داری ؛ هر آنچه دیده ام همه تزئینی است

اه حوله بدید کلم پره تف شده😣😒

من تکواندوکارم....موقعی که همه همسنام ارزوی داشتن گوشی و...بودند من ارزوم بود تکواندوکار بشم ...در راه تکواندو خیلییییییییییییییییییی سختی کشیدم انقدری که حتی نمیتونید تصورشم بکنید ولی بعد سالها بهش رسیدم با اینکه هرموقع حاضر میشم برم باشگاه از اومدنم خبر ندارم که ایندفعه کجام میکشنه یا شبا از درد عضلاتم نمیتونم بخوابم یا موقعی که همه مهمونی و جاهای دیگن من تو باشگاه دنبال مبارزم یا عین همه دخترا ناخن های بلند و مشت های خوشگل ندارم ولی... تکواندو عشقه منه به این سادگیا به دستش نیاوردم که به این سادگیا از دستش بدم. اینارو نگفتم که شما مسخرم کنید اینارو گفتم بهتون بگم اگه ارزویی دارید از اسمون سنگم بباره از فکرش نیاین بیرون یا اگه بهش به هر سختی رسیدید به این اسونیا از دستش ندید❤با اینکه دخترم اما مثل پسرها و خیلیی بیشتراز اونا غیرت دارم کارهایی کردم که حتی بعضی از پسراهم نکردن همه میگن تو جز لباس پوشیدنت همه چیت شبیه پسراس درمورد رمان و تکواندو سوالی داشتید در خدمتتون هستم🙃💜رفتم خودکشی کنم وقتی شروع کردم ...تصویر پدرو مادرم اومد جلوی چشام که بعد من همه ی فامیل که دشمنی منو دارن بهشون طعنه کنایه میزنن و اونام تحقیر میشن خودکشی نکردمو برگشتم🙃🤘 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم رو توی دانشگاه و توی یه سمینار خیلی اتفاقی دیدم 

یه مدت باهم بودیم بعدشم توی دانشگاهم جلوی همه دوستام ازم خواستگاری کرد

الآنم خیلی باهاش خوشبختم و باهاش مهاجرت کردم به ترکیه 

شاغل.متاهل‌.شهروند‌‌استانبول‌ترکیه.                          حال‌دلم‌با‌،تو‌خوشه‌بغضت‌صدامو‌میکشه!-این‌عشقه هرجا‌که‌میرم‌مقصدی‌با‌من‌به‌دنیا‌اومدی!‌-‌این‌عشقه

خیلی چیزا اولین بار که مریض شدم رفتیم غذابخوریم من نمیتونستم بخورم خودشم نخورد گرفت اوردیم خودش داد بهم بعدم خودش خورد. اینکه ماشینشو کوبوندم اوایل دوستی گریه میکردم میگفت فدای سرت مهم خودتی سالمی. چند وقتم بود هی منو میپیچوند نمیومد بریم بیرون ناراحت شدم تا فهمیدم حالش بد شده خورده زمین صورتش کبوده نخواسته من اونجوری ببینمش🥺❤️خیلی زیاده

روز وصالی که ندارد فراق/دل ز همه بر کنم از بهر تو💗از خود عزیزم بابت تمام روزایی که به اندازه کافی دوستش نداشتم و سرکوبش کردم معذرت میخوام. بابت همه ی روزایی که بیشتر تلاش نکردم، باختو قبول کردم و امیدم رو ناامید کردم معذرت میخوام. بابت تمام روزهایی که اعتماد به نفس کافیو نداشتم و به دیگران اجازه توهین دادم معذرت میخوام.خود عزیزم، دوستت دارم، میبخشمت، میپذیرمت🌿🌱🍋
شوهرم رو توی دانشگاه و توی یه سمینار خیلی اتفاقی دیدم  یه مدت باهم بودیم بعدشم توی دانشگاهم جل ...

خوشبخت باشین 😍

خیلی چیزا اولین بار که مریض شدم رفتیم غذابخوریم من نمیتونستم بخورم خودشم نخورد گرفت اوردیم خودش داد ...

اوخی 🥰🥰🥰