2777
2789
عنوان

راه حل بدید طرفو قانع کنم

188 بازدید | 21 پست

سلام میخوام یه سوال بپرسم 

من یه کاری کردم و چون از نیت خودم مطمئن بودم هیچ وقت به این فکر نکردم که این کار خیانته یا نه از نظر شریکم خیانته یا نه 

بعد که طرف فهمید گفت خیانت نیست یکم قهر کرد عصبی شد ولی گفت  کارم  خیانت نیست ولی الان گیر داده تو که اون موقع نمیدونستی کارت از نظر من خیانته یا نه اخه وقتی حس بدی از کارم نمیگرفتم وقتی اصلا یاد خیانت نیوفتادم 😭بگید چجوری قانعش کنم

اگر‌خیانت بوده خیانته دیگه قانع کردن نداره 

عیب های خود را بپذیریم😊

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر‌خیانت بوده خیانته دیگه قانع کردن نداره  عیب های خود را بپذیریم😊

نه میگه نیست خیانت ولی میگه تو که اون موقع نمیدونستی کارت خیانته یا نه 

میگم چون خودمو نیتم و میشناسم اصلا فکرم به سمت خیانت نرفت چه برسه به این فکر کنم از نظر کی هست یا نه

خب قطعا خیانت بوده دیگه

چ کاریه ک بخای قانعش کنی

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

دلیل نمیشه چون به فکرت خطور نکرده که خیانته یا حس بدی نمیگرفتی خیانت نباشه که  باید ببینی از د ...

از دید اونم محسوب نمیشه 

ولی مشکلش الان اینه که تو که اون موقع نمیدونستی من میگم خیانت نیست

😐😐😐😐😐😐😐 تعریف خیانت کاملا مشخصه این جمله: تو که اون موقع نمیدونستی خیانته یا نه دیگه چه صیغ ...

دوست صمیمی پسر داشتم نگفتم چون اول رابطه بود ترسیدم فکر کنه حسی دارم بهشون 

ولی الان که فهمیده میگه خیانت نیست میدونم فقط دوستی 

ولی گیر داده میگه تو که اون موقع نمیدونستی از نظر من خیانت نیست ولی من اون موقع نیت خودمو که میدیدم حد خودمو که رعایت میکردم واسه همین اصلا نمیدونستم این چیز شاید از نظر بعضیا خیانته

از دید اونم محسوب نمیشه  ولی مشکلش الان اینه که تو که اون موقع نمیدونستی من میگم خیانت نیست

خیانت تعریفش معلومه دیگه 

این موقع و اون موقع نداره که 

شما هم خودت عقل داشتی و میتونستی تشخیص بدی خیانت هست یا نه 

احتمالا منظوره شوهرت اینه که تو که نمیدونستی من ناراحت میشم یا نه چرا اینکارو کردی  شاید من دوست نداشتم تو اینکارو انجام بدی هر چند که خیانت نباشه

خیانت تعریفش معلومه دیگه  این موقع و اون موقع نداره که  شما هم خودت عقل داشتی و میتونستی ...

از دید خودم نبود مثل مثلا یه خانوم مسیحی که با یه آقای مسلمون ازدواج کنه مثلا دست دادن با نامحرم شاید آدم بترسه بگه ولی چون اونو نیت بدی ندارن هیچ وقت فکرم نمیکنن که خیانت باشه