2777
2789

یادگیری ب سبک زبان مادری

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب میگن تا 7 سالگی بهتر میتونه یاد بگیره.من دوست دارم سیدی اموزشی بگیرم که با بازی وشعر یاد بگیره

منم پسرم 4سالشه دوسدارم بفرستمش کلاس زبان

گر نگهدار من آن است که من میدانم، شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد!!
یه سیدیایی هست که با کارتونو بازی یاد میگیرن اصلا بچه نباید بفهمه اموزشیه من از اونا میخوام

حالا بچه شمارو نمیدونم ولی پسرمن خیلی علاقه داره به محیط بیرون ازخونه

ولی درکل من دوسدارم پسرمو ببرم باشگاه حرفه ورزشی دنبال کنه که بخاطر کرونا نمیشه

اره منم دوست دارم ببرمش پسر منم خیلی اجتماعی.ولی شهر ما قرمز شده باشگاه خودمم تعطیله عاشق کارتونه با دقت نگاه میکنه.از سیدیای اموزشی میخوام

اره منم دوست دارم ببرمش پسر منم خیلی اجتماعی.ولی شهر ما قرمز شده باشگاه خودمم تعطیله عاشق کارتونه با ...

اره باشگاهها کلا بستن. به نظرم بچه رو نندازیم تو اموزش زودی بهتره. کاری که خودشون دوسدارن بهتره مثه نقاشی