2777
2789

و خودتون اینجور بار اوردید؟با چه ایده ای ؟

شوهر من فقط تو خوردن غذا کمکم میکنه 😕

برای اینکه نینی دار بشم و سر وقت دنیا بیاد یه صلوات میفرستین ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرمنم توغذاخوردن .میگه من دستم سبکه بذارلقمه اولومن بخورم‌ غذات بابرکت شه🙄🙄🙄زبونه فقط😂😂البته بچرم گاهی نگه میداره من کارامومیکنم شباهم لطف میکنه لحاف تشکوپهن میکنه

وزن اولیه۱۰۶☠️بعدزایمان۹۶🤨بارژیم۸۳😉الان۸۲🫠هدف اول۷۹.۹😍هدف دوم۷۷😍😍هدف سوم۷۵😍😍😍هدف آخر۶۸کیلوگرم🤩🤩فعلا۷۷وخورده ای🥲یکم دیگه این امضاموعوض میکنم.........گفته بودم یکم دیگه امضاموعوض میکنم وزن۱۴بهمن۱۴۰۲ ۷۵کیلو😍😍😍😍😍پیش بسوی ۶۸کیلو🤭😘😘😍😍😍😍

از اونجایی که 8 سال تنها زندگی کرده همه کاری بلده و بهم کمک میکنه

ناهار روزای تعطیل با همسره

واسه جارو، طی کشیدن، ظرف شستن، لباس پهن کردن و.... کمک میکنه ولی چون کارش سخته ترجیح میدم همه کارها را قبل از اومدنش انجام بدم یا نذارم کمک کنه، به جز همون ناهار تعطیلات

من آسم دارم بعضی مواقع فقط جوهر نمک یا وایتکس میزنه به حموم دسشویی اونم نه همیشه شاید هفته ای دو هفته ای اونم باکلی غر غر به بقیه چیزا کار نداره حتی آبم من میدم دستش

تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم 

شوهر من فقط زمانی که مریض باشم یا مشکلی پیش اومده باشه  یا کمک میده یا اگر من کارای خونه رو نکنم سخت نمیگیره . چون در حالت عادی روی مرتب بودن خونه حساسه . منم اعتراضی ندارم چون توقع ندارم وقتی چندین ساعت کار بیردن انجام داده کارای خونه هم بندازم گردنش اونم در حالی که خودم کل روز  بیکار تو خونه ام . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
از اونجایی که 8 سال تنها زندگی کرده همه ماری بلده و بهم کمک میکنه ناهار روزای تعطیل با همسره واسه ...

شوهر من تنبله تو خونه کاری انجام نمیده میگه ولش کن خوبه ، اگه خودمم بگم انجام بده گربه شور میکنه همه جارو به گند میکشه 😂

جوراباشم نمیشوره اگه من نشورم همینجور کثیف کثیف میپوشه

مرغ گوشت تیکه می‌کنه وخرید

مرغ رو که بیرون تکه تکه میکنن شستنشو من میشورم اون فک کنم بلد نیست بشوره ،خرید هم بااونه چون زشته زن بره سیب زمینی پیاز بگیره

شوهر من فقط زمانی که مریض باشم یا مشکلی پیش اومده باشه  یا کمک میده یا اگر من کارای خونه رو نکن ...

اخه زنداداشم داداشمو که حتی جوراب و شلوارشو پخش میکرد تو خونه رو جوری بار اورده ظرف می‌شوره براش،اونوقت من به فرض بره دوتا ظرف بشوره میرم کمکش 😐

از ازدواج تا به الان که هفت سال میگذره، ظرفای شام و چایی بعد از شام و میوه ی آخر شب با شوهرمه که بیاره بشوره جمع کنه با این که آخر شب میاد اما این کارو میکنه،البته چیز زیادی نیست چون همیشه ی شام ِ ما سبکه و دو نفریم...یک بار مریض بود من شستم گفت یه جوریم بیا کنار خودم میشورم 😀به غیر از این دیگه هیچی،،حتی خونه تکونی هم تقریبا تنها انجام میدم فقط به اون کار عادت داره و انجام میده 

خدایا هزاربار شکرت❤️❤️❤️