2777
2789
عنوان

بچه 3روزه ب دنیا اومده ولی...

486 بازدید | 19 پست

سلام دوستان

بچه 3روزه ب دنیا اومده ولی میگن جیش نکرده 

راهکار دارین چیکارکنن؟همون روز اول ب دکترشم گفتن ولی چیزی نگفته بهشون.

بچه پسر هس 

ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔

چ خطرناک ساده نگذرید متخصص ببرید

🧲🧲🧲🧲موسس تاپیک جذب ثروت🧲🧲🧲🧲🧲https://www.ninisite.com/discussion/topic/6931139/%d8%a8%d8%a7%d8%b2%db%8c-%d9%81%d8%b1%d8%a7%d9%88%d8%a7%d9%86%db%8c-%d8%ab%d8%b1%d9%88%d8%aa-%d8%a8%d8%af%d9%88%d9%88%d9%88%d9%88-%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7-%d8%b3%d8%b1%db%8c%d8%b9?page=1

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فکر کنم زودتر باید ختنش کنید 

منم پسرم نمیتونست جیش کنه اللته ده ماهش بود بعدش شوهر خواهرم گفت که سوزنی هست باید ختنه شه

اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
شاید مشکل داره چرا دکترشو عوض نمیکنن

ترخیص کردن اومدن خونه.ولی خبری از جیش میگه نیس.حالا غروب میبرن دکتر گفتم شاید راهکاری دیگهدایی باشه

فکر کنم زودتر باید ختنش کنید  منم پسرم نمیتونست جیش کنه اللته ده ماهش بود بعدش شوهر خواهرم گفت ...

اره ایناهم گفتن باید ختنه بشه 

ترخیص کردن اومدن خونه.ولی خبری از جیش میگه نیس.حالا غروب میبرن دکتر گفتم شاید راهکاری دیگهدایی باشه

وای چه دلی دارن سه روزه صبر کردن تازه میگن غروب...من بچم دو ساعت شیر نمیخورد اوردمش خونه.. با همون شکم پاره سه تا بیمارستان بردمش و اوردمش ...

حتما ببرین دکتر براش سوند وصل بشه... خدایی نکرده برای کلیه هاش مشکلی پیش میات

ینی چی دکتر چیزی نگفته خب دکتر دیگه ببرن خیلی مهمه 

پسر  من دنیا اومد تا تو بیمارستان جیش و پی پی نکرد مرخص نکردن بعدش که دستشویی کرد مرخص کردن 

وقتی اومدیم خونه دوباره تا 10 ساعت  جیش و پی پی نکرد بردیم بیمارستان دکتر گفت تا 24 ساعت طبیعیه اگه بیشتر شد حتما باید ببرم بستری بشه ولی خدارو شکر قبل 24 ساعت جیش کرد 

وای چه دلی دارن سه روزه صبر کردن تازه میگن غروب...من بچم دو ساعت شیر نمیخورد اوردمش خونه.. با همون ش ...

اینجاخب دکتر درستی بایدمتخصص ببرن

اره ایناهم گفتن باید ختنه بشه 

الت پسرتون سوزنی هست 

البته بیخشیدا ولی سریع ختنش کنید بایه دکتر خوب مشورت کنید حتما

اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪