2777
2789
عنوان

نی نی یار میشه منو لغو کاربری کنی؟

75 بازدید | 16 پست

اگه یه دوستی لطف کنه نی نی یار رو واسم تگ کنه ممنون میشم ازش

یکیم اینکه راهی هست بعد لغو کاربری دوباره با این شمارم برگردم؟چون میخوام همه تاپیکام پاک شه

تاریخ شروع رژیم۱۴۰۰/۳/۱۶ وزن شروع ۹۶.۴۵۰  وزن این هفته ۹۶.۳۵۰ وزن هدف۷۰ گروه از قرمز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر وقت شب تصمیمی میگیری صبح پشیمون میشی اینو تجربه بمن ثابت کرده

ن تو فکرش بودم منتها وقتشو نداشتم الان بی خوابی زده به سرم دوست ندارم تاپیکای قبلم باشه چون اکثر یادآور خاطرات بده دیگه این کارو نمیکنم و هرگز موقع ناراحتی یا عصبانیت تاپیک نمیزنم

تاریخ شروع رژیم۱۴۰۰/۳/۱۶ وزن شروع ۹۶.۴۵۰  وزن این هفته ۹۶.۳۵۰ وزن هدف۷۰ گروه از قرمز
شمارشون کجاست؟

دیگه تا این مرحله درسمو ادامه ندادم😂

یه راه ارتباطی گذاشتن ولی نمیدونم کدومه

به ابلفض حلال نیست تنهایی تاپیک عکس و جنجالی و ترسناک میبینین...تگ کنین خمس بدین حلال بشه🙁
دیگه تا این مرحله درسمو ادامه ندادم😂 یه راه ارتباطی گذاشتن ولی نمیدونم کدومه

😅😅خودمم میدونستم 🤫🤭🤭 دنبال شماره بودم

بله دوباره میتونید با همین شماره برگردید اما با لغو کاربری تاپیکاتون باقی میمونه

یغنی راهی نیست ک تموم تاپیکام پاک شه؟

اگه ن لطف کنید  لغو کاربری  نکنید تا شماره تهیه کنم