2777
2789
عنوان

بُکُنید... 👅👅

634 بازدید | 38 پست

لطفا راهنماییم بکنید که چطور با دخترم رفتار کنیم.

خیلی اعتماد به نفسش پایینه. مثلا وقتی بچه های دیگه میزننش فقط نگا میکنه یا فحشش میدن هیچی فقط نگاه....

۵ سالشه، البته ما خودمون هم بی تقصیر نیستیم، سر خیلی از مسائل بهش گیر میدیم، تذکر میدیم.مثلا غذا خوردن که زود باش، چرا اینجوری غذا میخوری و....

شاید برای شما متعهد بودن همسر آپشن محسوب نشه،ولی برای منی که خیانت دیدم آپشنه....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عصری داشت جلوی در بازی میکرد اومد خونه گفت زهرا لباسمو محکم کشید، منم گفتم تو هم لباس اونو میکشیدی.

بعد دوستش گفت بهش فحشم داد. دیگه من رفتم هم زهرا رو دعوا کردم هم دخترمو تو خونه دعوا کردم که چرا ترسویی😩

شاید برای شما متعهد بودن همسر آپشن محسوب نشه،ولی برای منی که خیانت دیدم آپشنه....

مشکل رفتار خودتونه عزیزم از چند تا کتاب روانشناسی تربیت فرزند کمک بگیرید نهایت نتوانستید چند پیج تربیت فرزند رو فالو کنید اکثر مطالبشون اصولی و خوبه البته ک باید دقت بیشتری داشته باشید و به حرف هر پیجی گوش ندید و همینطور به همه حرفای یک پیج ولی من توصیه بیشترم به شما کتاب تایید شده اس

تاریخ شروع رژیم۱۴۰۰/۳/۱۶ وزن شروع ۹۶.۴۵۰  وزن این هفته ۹۶.۳۵۰ وزن هدف۷۰ گروه از قرمز
چونکه بلد نیستش چه عکس‌العملی نشون بده.شما باید یادش بدی که از خودش دفاع کنه

خوب چیکار کنم منم عصابم خورد میشه دعواش میکنم.

میدونم با این کارم بدتر اعتماد به نفسشو میارم پایین

واقعا درمونده شدم

بزرگترین ضربه ای که خوردم این بود خانوادم یادم‌ندادن چجور از خودم دفاع کنم..

قشنگ بچگیم یادمه چقد بی زبون بودم

من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه
اون لباسشو کشید دخترتونم باید میکشید؟ چه کاریه اخه

لبلسشو نکشه حداقل دستای اونو از لباسش جدا کنه

فقط نگا میکنه تا اون ولش کنه. موهاشو میکشن همینجور وایمیسه تا اون طرف ولش کنه

خوب چیکار کنم منم عصابم خورد میشه دعواش میکنم. میدونم با این کارم بدتر اعتماد به نفسشو میارم پایین ...

عزیزم دعوا کردن و داد کشیدن سر بچه اعتماد به نفس بچه رو نابود میکنه.منم پسرم مظلوم بود منتها یاد دادم از خودش دفاع کنه و اگر کسی زدش اینم بزنتش و داد بزنه و طرف بترسونه.و اتفاقا خیلی ازش تعریف میکردم و میگفتم که تو زرنگی و قوی و ....که الان دیگه ماشالله خدای اعتماد به سقف که البته بزرگ شده و ۹سالشه.