2777
2789

بیستو یک سالسشه ،میگه هیچ ارزو با هفی ندارم که بخوام براش بجنگم ..اما مردم هزارویک هدف و ارزو دارن که صبح تا شب کار میکنن..میگه چیزی برام جالب نیس ،نه روابط اجتماعی ..هیچی..روانشناسم نمیاد ..چطور براه بیوفته برا زندگی؟مهر میخواد از دانشگاه انصراف بده.

من از آن روز که در بند تو ام آزادم..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم اکثر جونا همین دردا دارن اوضاع اقتصادی خیلی بده حالا بجنگه تهش به کجا میرسه با این حقوقای دوز ...

جدی؟اخه این همه جوون تو این اوضاع مزخرف به زندکیو تحصیل ادامه میدن که

خووشو هیچ و پوچ میدونه .بابام زیاد تحقیرش کرده و میکنه

حامی داشتن تکیه گاه داشتن واسه پسر یعنی پدر چرااینکارا میکنه عزت نفس و اعتماد بنفسشا خرد کرده تهش این میشه دیگه 

حامی داشتن تکیه گاه داشتن واسه پسر یعنی پدر چرااینکارا میکنه عزت نفس و اعتماد بنفسشا خرد کرده تهش ای ...

دقیقا ..هر روزم میکنه ،خود بابامم تحقیر شده توسط پدرشه

جدی؟اخه این همه جوون تو این اوضاع مزخرف به زندکیو تحصیل ادامه میدن که

ن در حد عمل منظورم روحیه ای بود کلا  خوب اگه بخوای ریز تر شیم اره برادرت افسرده اس ناامیده راهش اینه که پدرت هواشا داشته باشه مشاور میخواد چیکار مغزش سالمه کسایی که باعث میشن به این روز بیفته مقصرن 

دقیقا ..هر روزم میکنه ،خود بابامم تحقیر شده توسط پدرشه

گناه داره بخدا جوونا این دوره خودشونم چاره ای ندارن عوض اینکه یه بار از رودوشش برداره کمکش کنه مسیرو یادش بده تازه یه بار بزرگتر هم رو دوشش میزاره با پدرت صحبت کنید

گناه داره بخدا جوونا این دوره خودشونم چاره ای ندارن عوض اینکه یه بار از رودوشش برداره کمکش کنه مسیرو ...

نه ..بابام اصلا نمیفهمه حرف بزنیم باهاش میگه خفه شید و ادا در میاره .تا حالا نشده بخواد به حرفی گوش بده

بهش کتاب معرفی کن بخونه،براش هدیه بخر،باهم برید بیرون،کارایی ک بچگیاتون میکردیدو ازش لذت میبردیدو انجام بدید،براش گل وگیاه بخرخیلی توروحیه تاثیرمیذاره

آنگاه که از دست دادن عادت میشود،بدست آوردن هم دیگر آرزو نیست
نه ..بابام اصلا نمیفهمه حرف بزنیم باهاش میگه خفه شید و ادا در میاره .تا حالا نشده بخواد به حرفی گوش ...

میدونی هیچ چیز جای محبت و حامی پدریا پر نمیکنه و همیشه جای خالیه این حس تو دله برادرته حتی اگه باهاش کنار بیاد اما تنها کاری که باید داداشت کنه اینه که بتونه محکم بشه قوی بشه حرفهای پدرتا نادیده بگیره وبااین شرایط کنار بیاد تا بتونه ادامه بده یه مشاوربره یا روانشناس بازم میگم مقصر پدرته فقط بخاطر یه سری راهکار که بتونه این خلا رو پر کنه 

بهش کتاب معرفی کن بخونه،براش هدیه بخر،باهم برید بیرون،کارایی ک بچگیاتون میکردیدو ازش لذت میبردیدو ان ...

هی خودشو مقایسه میکنه با داداش بزرگم که دانشگاه خوب داره درس میخونه .و میگه من سر بارم من چیزی دوست ندارم ،الانم یجا رفته بود ،اومده بود بیرون ،سفته هاش گذاشتن اجرا ..میگه باید برم کارگری ..عاقبتم همینه..بدبختی اینجاست که هوش و نمراتش عالی بود

هی خودشو مقایسه میکنه با داداش بزرگم که دانشگاه خوب داره درس میخونه .و میگه من سر بارم من چیزی دوست ...

خب تو خودت برو پیش مشاور،یا ازاین کتابای انگیزشی بخون و ب اون راه حل بده،بهش انگیزه بده،بهش بگو این سختیا میگذره براهرکسی میتونه اتفاق بیفته،همیشه یه راه حل خوب وجودداره،این چیزا باعث میشه ک تجربه ات بیشتربشه،پخته تربشی،تو پشتش باش،بهش اهمیت بده،کمکش کن

آنگاه که از دست دادن عادت میشود،بدست آوردن هم دیگر آرزو نیست