2777
2789
عنوان

به داداشم چی بگم؟😭😫😫😫😫😫😧😧😧😧😧😧😧😧

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 17 پست
خب تو خودت برو پیش مشاور،یا ازاین کتابای انگیزشی بخون و ب اون راه حل بده،بهش انگیزه بده،بهش بگو این ...

منم دارم دقیقا اینکارو میکنم ،بهم میگه گمشو اینا واسم اب و نون نمیشه .اینم نمیخواد گوش بده عین بابامه.اما من تلاشمو میکنم مرسی از نظرت

من از آن روز که در بند تو ام آزادم..
منم دارم دقیقا اینکارو میکنم ،بهم میگه گمشو اینا واسم اب و نون نمیشه .اینم نمیخواد گوش بده عین بابام ...

خواهش عزیزم،البته ک پدرومادرهمیشه روی سر ما بچه هاجادارن،امابهش بگو رفتارای بدی ک پدرتون باهاتون داشتنودرنظربگیره،اگه اونا بده پس تو ک پسرشی انجام نده،اگه تحقیرکردن کاربدیه،پس تو خودتو تحقیرنکن،واسه خودت ارزش قائل شو،البته من مشاورنیسم اینا عقاید شخصیم بود،ببخشیدک زیاده گویی کردم

آنگاه که از دست دادن عادت میشود،بدست آوردن هم دیگر آرزو نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهش عزیزم،البته ک پدرومادرهمیشه روی سر ما بچه هاجادارن،امابهش بگو رفتارای بدی ک پدرتون باهاتون داش ...

نه خواهش میکنم ..عالی بود دارم استفاده میکنم 

من از آن روز که در بند تو ام آزادم..