2777
2789
عنوان

یه چیز بگم پشم ریزون... معجزه واقعی.....

| مشاهده متن کامل بحث + 1467 بازدید | 93 پست
من اکثرا امضاها رو نمیخونم  اسم و پروفایل برام نشونه هست وتو ذهنم میمونه وبا اون میشناسم خدا ...

سلامت باشی گلم ممنون بابت دعای قشنگت  خیلی دوست داشتنی هستی 😘❤️❤️❤️

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
چه دکتری بوده اون دیگه   چطور نتونسته سه قلو رو تشخیص نده بعد الکی الکی بچه های مردمو سقط ...

دوست خودم یه بچه سقط کرده...

میگه دکتر گفت قلب نداره 

بعد از سقط گفته بودن اشتباه شده قلب کاملا نرمال بوده

اینو ک دیگه با چشمام دیدم...

معلوم نیس چی میشه ک همچین اشتباه هایی میکنن

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه بچه های بی گناهی به خاطره سونو اشتباه سقط شدن.... دم این مرده گرم معلوم که خیلی اعتقاداتش قویه

آره خدایی بهترین آدم محل مونه

از اون آخوندهای واقعا خوبه نه از اون....  !!

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...
دوست خودم یه بچه سقط کرده... میگه دکتر گفت قلب نداره  بعد از سقط گفته بودن اشتباه شده قلب کام ...

ای وای  طفلکی دوستت 🤕

چه در دل من ... چه در سر تو ...                                         من از تو رسیدم به باور تو   [(تو بودی و من )]
و‌شوهر یک دنده شاسکول

وا...  نتیجه‌ش ک عالی شد  چرا اینجوری میگین...

من مطمعنم از همه نظر سالمن  چون کارم تو حیطه بچه‌هاس..

اگ سقط میکردن ۳ تا بچه بی دلیل میردن..  ینی اینجوری خوب بود ؟!!!

بچه ها یه دعایی چیزی بلدید معجزه کنه؟؟  یه حاجت دارم هرکاری میکنم بهش نمیرسم خواهشا نگید حتما ...

من ک بلد نیستم

تاپیک بذار  شاید یکی بلد بود کمکت کرد

والا من خودم علوم پزشکی درس خوندم یکی از تاپ ترین دانشگاه های کشور.ی دونه ام سهمیه نداشتیم.تنها بی س ...

منم اتفاقا یکی از دانشگاهای دولتی تهران و علوم پزشکی بودم،رشته ی شما رو نمیدونم اما من عرض کردم دستیاری تخصصی پزشکی اینطوریه،شاید برای دوره ی جی پی طور دیگه ایه ،چون ظرفیت عمومی بیشتره تعداد سهمیه ها دقیق مشخص نمیشه مکر اینکه به لیست سهمیه کسی دسترسی داشته یاشه

شما یه تحقیقم از هرکدوم از رشته محل های تاپ دستیاری پزشکی بکنین بهتون میکن هیمنطوریه

اگه میرفتن دکتر دیگه مشخص میشد که اون دکتر نادون اشتباه کرده این همه استرسم نمیکشیدن

متاسفانه اینجور وقتا ی جوری ناامید میشی ک دیگه نمیری دکتر

دختر خاله خودم تو اوج جوونی بچه‌شو سندروم داون تشخیص دادن...  هیچ جا نرفت دیگه کلا ناامید شد..

گفت هرچی هست ب دنیا میارمش

ولی بچه سالم دنیا اومد...

بنظرم اینجور وقتا دیگه حوصله هیچی حتی دکتر دیگه رفتنم نداری..  باخودت میگی اینم دکتر بود دیگه حتما چیزی ک گف درسته

متاسفانه اینجور وقتا ی جوری ناامید میشی ک دیگه نمیری دکتر دختر خاله خودم تو اوج جوونی بچه‌شو سندروم ...

من برعکس شما فکر میکنم

چون همیشه یه کور سوی امید ته دل ادم هست

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

پزشکی یه علمی که با آزمون و خطا پیشرفت کرده

همیشه هم خطا داره

وقتی یه دکتری یک گزارش عجیبی میکنه

باید پیش چنتا دکتر رفت و مشورت گرفت

خود دکترا هم اینکار میکنن

هم دکتره کارش اشتباه بود ک با یبار سونو این حرف زده

و اشتباه بزرگ‌تر برای شوهره بوده ک نزاشته زنش بره دکتر و از دوران بارداریش لذت ببره

خون ب جیگرش کرده

خانومای باردار میفهمن من چی میگم

منم اتفاقا یکی از دانشگاهای دولتی تهران و علوم پزشکی بودم،رشته ی شما رو نمیدونم اما من عرض کردم دستی ...

نگفتم نیست گفتم خیلی درصدش کمه.اینجوری نیست ک بگین اینایی ک خوب نیستن سهمیه ای اومدن.

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
اره حالا انگار واجب بود استارتر بگه شوهرش آخوند بوده 

وا...  حالا مثلا چی شد گفتم ؟؟

چ مشکلی پیش اومد ؟!!   آخونده  منم گفتم .  چرا نباید میگفتم مثلا

نگفتم نیست گفتم خیلی درصدش کمه.اینجوری نیست ک بگین اینایی ک خوب نیستن سهمیه ای اومدن.

خب دو سوم رشته های تاپ کمه به نظرتون؟ حدود سی درصد مال سهمیه ی ازاده،تفاوت سطح معلوماتشون فاحشه واقعا،مخصوصا توی چشم و پوست و رادیو که سهمیه صقر میندازه بعضا

اره یکیم تو شهرمون دوتا خانواده میرن سونو به هردو میگن بچتون مشکل داره به هر دو خونواده گفتن باید بچ ...

ای وای

اه چقد عصابم خورد شد

بیچاره اونا...  ب بدبختی بعد از سالها حامله شده بودن..

چقد بعدش سخته با عصبانیتی ک داری زندگی کنی...