2777
2789
عنوان

یه چیز بگم پشم ریزون... معجزه واقعی.....

| مشاهده متن کامل بحث + 1467 بازدید | 93 پست
همینجوری الکی مجوز سقط نمیدن کلی مراحل قانونی و عربالگری داره با تشخیص اشتباه یه دکتر ناشی و بی دق ...

دقیقا

ادم تو اینطور مسائل پیش یه دکتر نمیره که

پیش کلی ادم و متخصصای جور واجور میره

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا میگم همسایه‌مونه !!!! اشتباه پزشکی براحتی ممکنه پیش بیاد چرا اصرار دارین هرچی میبینین دروغه ...

جلل الخالق مگه گفتم دروغ میگی!!!!

گفتم خوندم اینو چن سال پیش

حالا یه قضیه ی مشابه اش ممکنه پیش اومده باشه

دقيقا ٩ ماه خون به دل زن حامله كرده

اینجوری خیلی هست عزیزم

من ی مورد دارم که بچه مشکل قلبی داره مادرزادی

۳ بار قلب باز عمل شده  ولی دکتر همش اصرار داشته بچه کاملا سالمه.  قلب ک دیگه خیلی تابلوعه  مامانه میگه خودم شک داشتم ب ضربان بچه  ولی دکتر نفهمید

اشتباه زیاد میکنن

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...
خدا حفظشون کنه برات ،همیشه فکر میکردم تازه عروسی وبچه نداری 

ای جانم 😍😂

ممنون گلم سلامت باشی ❤️

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
یکی از فامیلای ما رفته بوده سونو دکتر گفته این بچه دس و پا زیاد داره😂😂۳ قلو بود

معلوم نیس چطوری اینجوری میشه...

خب ۳ تا بچه باید واضح باشه دیگه

من همینو موندم  همش ب همسایه‌مون میگم حالا دستاش ب کنار  چطور تشخیص نداد که ۳ تان

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...
من باور کردم . همسایمون تقریبا همینجوری شد گفتن سقط کن ولی نکر پسره سالم و خوشگل و تپلی حتی از دوتا ...

حق میدم  اینجا اینقد دروغ هست ک طبیعیه باور نکنن

ولی عین حقیقته

خودم اینقد هنگم دوس داشتم اینجا بگم

خیلی از این اتفاقا میفته...

جدا نمیدونم چرا فکر میکردم بچه نداری وتازه ازدواج کردی😅😁 قربونت عزیز😘😍

خدا نکنه  

عجیبه آخه من خیلی ها می‌دونن توی سایت  توی بیوی پروفایلمم زدم که دوتا بچه ۳ ساله دارم 😶😂❤️ 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
خب ببین سونو یه تصویر ه اکه بیشتر میرفت دکتر یا سونو جای دیگه میرفت بلاخره مشخص میشد انقد هم عذاب ...

نه دیگه  خانمه هم عذاب نمیکشید

همسایه ها هم ک بش میگفتن باید سقط کنی میگف نه دیگه هرچی خدا بخاد همون میشه

من خودم جزو کسایی بودم ک همش باخودم میگفتم اینا چقد نادان هستن ک میخان ۲ تابچه بی‌گناه رو با معلولیت ب این دنیا بیارن

خداروشکر ک سالم بودن

بله بودم،از نزدیک تر از اونکه فکرش رو‌میکنین

والا من خودم علوم پزشکی درس خوندم یکی از تاپ ترین دانشگاه های کشور.ی دونه ام سهمیه نداشتیم.تنها بی سوادای دانشگاهمون تکمیلیا بودن 

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
خدا نکنه   عجیبه آخه من خیلی ها می‌دونن توی سایت  توی بیوی پروفایلمم زدم که دوتا بچه ۳ ...

من اکثرا امضاها رو نمیخونم 

اسم و پروفایل برام نشونه هست وتو ذهنم میمونه وبا اون میشناسم

خدا حفظشون کنه برات ،انشالله سایتون همیشه بالا سرشون باشه 🌹🌹