2777
2789
عنوان

بیایید ببینم کیا مثل من تنبلن

117 بازدید | 10 پست

من خیلی بی حال و بی انرژیم حتی نمیتونم کارای خونمو بکنم ی بچه یکساله دارم اگه اون نبود دیگه کلا از تخت بلند نمیشدم پیش مامانم زندگی میکنم هرجوریه ظاهرو تمیز میکنم از خجالت مامانم اما باطنن افتضاحه هرشب برنامه ریزی میکنم ی قسمت خونه رو تمیز کنم اما باز حالشو ندارم اینم بگم که بچم خیلی وابستس همش میخواد شیر بخوره خیلیم گریه میکنه .شما بگید من تنبلم یا ی چیم هست؟؟ بهم ی انرژی یا انگیزه وچیزی بدید پاشم کارامو بکنم

وا پاشو بابا...دیگه دوره زمونه کثیفی مونده..من تونم همیشه مثه ی دسته گله....آشپزخونه تمیز و مرتب ..اتاق بچه ....اصلا اگه یجا ریخته باشه رو اعصابمه...تا مرتب نکنم همه جارو دلم آروم نمیگیره و خوابم نمیبره...

آنچه قسمت توست،از کنارت نخواهد گذشت...👍
وا پاشو بابا...دیگه دوره زمونه کثیفی مونده..من تونم همیشه مثه ی دسته گله....آشپزخونه تمیز و مرتب ..ا ...

منم وقتی خونه به هم ریخته هست عصبی میشم

نگرانی بی جاست عشق اینجا و خدا هم اینجاست.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه رو بخوابون بذار پیش مادرت برو  کارات برس...

گفتم که خیلی وابستس تا بیداره که نمیذاره هبچکاری بکنم خوابم که هست تا ظاهر خونه رو تمیز کنم وغذا بذارم و نماز بخونم بعضی روزام حموم کنم بیدار میشه .اینه مشکلم 

بخدا...فقط یبار کافیه خونتو مرتب و تمیز کنی اصلا حالت جا میاد....دیگه خودت نمیتونی ریخت و پاشو تحمل ...

اره میدونم .ی خونه تکونی اسااااااسی نیاز دارم بعد اون دیگه بخدا نمیذارم کثیف شه 

گفتم که خیلی وابستس تا بیداره که نمیذاره هبچکاری بکنم خوابم که هست تا ظاهر خونه رو تمیز کنم وغذا بذا ...

الان ک بار اوله و خونه حسابی کار داره ی کارگر بگیر واست تمیز کنه ولی به بعدش خودت مرتب تمیز کن نذار ک تلنبار شه...وقتی که مرتب تمیز کنی دیگه نیازی به تمیز کاری اساسی نیست...ی دست کشیدن کافیه...

آنچه قسمت توست،از کنارت نخواهد گذشت...👍