2777
2789
عنوان

شوهرم کرونا گرفته😭

339 بازدید | 31 پست

بدن درد شدید.گوارشش ب هم ریخته.تب داره...سردرد ..چشاش میسوزه.۳ روزه اصلا خوب نمیشه.شخر غریبیم.با کسی ارتباط نداریم اصن😭

کی خوب میشه خداقرنطینش کردم

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه ۳ روزه تب داره و بهتر نشده اصلا اسکن ریه لازم داره

دختر خالم پرستاره گفت بعد ۱۰روز سی تی ریه نشون میده.کمتر از۱۰ روز کم نشون میده

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
دارو می خوره?دکتر رفتید

دختر خالم پرستاره داروهاشو گفت.گفت بهتر نشد بعد چند روز بیاد دکتر 

عزیزم انشالله خوب میشه منو مامانمم گرفتیم  علائمش بعد از چند روز نشون داد؟؟؟

اول سردرد بعد معده .یهو روز سوم تب

اصلا اینطوری نیست. ۱۰ روز خیلی دیره. الان اکثر پزشکها میگن حال طرف بهتر نشد تا ۳ روز باید روز ۴ سیتی ...

منم میگم فردا برو.میهاد بره

دختر خالم پرستاره داروهاشو گفت.گفت بهتر نشد بعد چند روز بیاد دکتر

چه دارویی می خوره بهم بگو اسمش رو

من همسرم.شدید گرفت اون زمان که دلتا بود

با سه دکتر و چند پرستار در ارتباط بودم فقط یک نفرشون درست راهنمایی کرد و من براساس حرفش عمل کردم.اصلا ریسک نکن