برای پیشگیری از کرونا این بهترین واکسن هست:
بهترین واکسن :
✔️بادکش گرم ریه یک روز در میون
✔️سیاهدانه و عسل روزی یک قاشق چایخوری
✔️داروی امام کاظم “زمستانه” زمانی که احساس گلودرد یا سرماخوردگی داشتید به صورت پودر ته خلق ریخته شود
خیلی ساده و بدون هزینه! خود من پنج روز از مادرم درحالیکه کرونا داشتن بدون ماسک و بدون رعایت فاصله پرستاری کردم و با همین نکات کرونا نگرفتم مثل یه معجزه بود چون همه فکر میکردن حتما منم کرونا میگیرم.
در شرایطی که واکسن برای همه هنوز موجود نیست یا همچنان نگران عزیزانمون هستیم رعایت این نکات میتونه به نجات جون خیلی ها کمک کنه 🙏🙏🙏❤️
و البته پنج روز اول کرونا رو اگر با طب سنتی پیش برید روز ششم تا هشتم که حمله آنتی بادی هست با شدت کمتری انجام میشه و درمان رو راحت تر میکنه.
طب سنتی در موارد حاد جواب نمیده یعنی وقتی از ابتدای شروع کرونا تا پنج روز کسی هیچ درمانی نکنه و شدت بیماری بالا بره نه طب سنتی و نه طب جدید نمیتونن بیماری رو کنترل کنن و متاسفانه یه عده فوت میکنن.
مادر بزرگ من با ۹۴ سال سن سه هفته پیش کرونا گرفتن و با شروع مریضیشون درمان دقیق با طب سنتی رو انجام دادیم روز هشتم اسکن ریه دادن و کمتر از ده درصد ریه درگیر شده بود که سریع رمدسیور گرفتن و درمان شدن و الان حالشون خوب خوب هست.
وقتی یک پیرزن ۹۴ ساله میتونه درمان بشه پس همه میتونن.
درمان کرونا باید با طب سنتی شروع بشه و در کنارش درموارد حاد از طب جدید استفاده بشه.