2777
2789
عنوان

پیشگیری و درمان کرونا

299 بازدید | 5 پست

این درمان هیچ عارضه ای نداره هیچ هزینه ای نداره و هیچ مغایرتی هم با داروهایی که پزشک میدن نداره صرفا کرونای شدید رو به خفیف تبدیل میکنه 

نردبان خلق این ما و منیست/عاقبت این نردبان افتادنیست/هرکه بالاتر رود ابله تر است/استخوان او بتر خواهد شکست/مولانا

برای پیشگیری از کرونا این بهترین واکسن هست:

بهترین واکسن :

✔️بادکش گرم ریه یک روز در میون

✔️سیاهدانه و عسل روزی یک قاشق چایخوری

✔️داروی امام‌ کاظم “زمستانه” زمانی که احساس گلودرد یا سرماخوردگی داشتید به صورت پودر ته خلق ریخته شود

خیلی ساده و بدون هزینه! خود من پنج روز از مادرم درحالیکه کرونا داشتن بدون ماسک و بدون رعایت فاصله پرستاری کردم و با همین نکات کرونا نگرفتم مثل یه معجزه بود چون همه فکر میکردن حتما منم کرونا میگیرم.

در شرایطی که واکسن برای همه هنوز موجود نیست یا همچنان نگران عزیزانمون هستیم رعایت این نکات میتونه به نجات جون خیلی ها کمک کنه 🙏🙏🙏❤️

و البته پنج روز اول کرونا رو اگر با طب سنتی پیش برید روز ششم تا هشتم که حمله آنتی بادی هست با شدت کمتری انجام میشه و درمان رو راحت تر میکنه.

طب سنتی در موارد حاد جواب نمیده یعنی وقتی از ابتدای شروع کرونا تا پنج روز کسی هیچ درمانی نکنه و شدت بیماری بالا بره نه طب سنتی و نه طب جدید نمیتونن بیماری رو کنترل کنن و متاسفانه یه عده فوت میکنن.

مادر بزرگ من با ۹۴ سال سن سه هفته پیش کرونا گرفتن و با شروع مریضیشون درمان دقیق با طب سنتی رو انجام دادیم روز هشتم اسکن ریه دادن و کمتر از ده درصد ریه درگیر شده بود که سریع رمدسیور گرفتن و درمان شدن و الان حالشون خوب خوب هست.

وقتی یک پیرزن ۹۴ ساله میتونه درمان بشه پس همه میتونن.

درمان کرونا باید با طب سنتی شروع بشه و در کنارش درموارد حاد از طب جدید استفاده بشه.

نردبان خلق این ما و منیست/عاقبت این نردبان افتادنیست/هرکه بالاتر رود ابله تر است/استخوان او بتر خواهد شکست/مولانا
برای پیشگیری از کرونا این بهترین واکسن هست: بهترین واکسن : ✔️بادکش گرم ریه یک روز در میون ✔️سی ...

عمرشون به دنیا بوده..مانانم همیشه میگه روزه رسیده میمیره نه بیماره.. حالادقیق نمیدونم اخرش چی بود؟ 

زندگی من شوهرم وپسرم😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما از ابتدا به پزشک مراجعه کنید و درمان لازم رو انجام بدین  در کنار درمانتون این درمان رو حتما از روز اول بیماری انجام بدین تا کرونای خفیف تری رو تجربه کنید و درگیری ریه به حداقل برسه.

درمان کرونا:

(که حتما باید از ابتدای مریضی شروع بشه تا در روز ششم تا هشتم‌که زمان حمله آنتی بادی هست با شدت کمتری انجام بشه)

یک عدد داروی امام کاظم زمستانه رو با یک عدد شربت تیمکس که از داروخانه تهیه میکنید کاملا مخلوط کنید و روزی دو بار هربار دو قاشق غذاخوری مصرف شود تا دو هفته.

دم كرده برگ زيتون با زوفا و اويشن روزي دو ليوان با عسل ميل شود

روزي چند ليوان اب سيب ميل شود

سوپ ماهیچه و مایعات فراوان

دوسين هر ٨ ساعت اق م ميل شود

اب ليموي تازه با عسل و کمی نمک روزي اليوان

بخور بابونه مرتب

ترک سردی ها(خیلی خیلی مهمه)

دود اسفند مرتب

بادکش ریه ها هرروز

عمرشون به دنیا بوده..مانانم همیشه میگه روزه رسیده میمیره نه بیماره.. حالادقیق نمیدونم اخرش چی بود؟&n ...

بله خواست خدا بود ولی به من ثابت شد این درمان موثر هست و تصمیم گرفتم اعلام کنم برای دیگران

برای پیشگیری از کرونا این بهترین واکسن هست: بهترین واکسن : ✔️بادکش گرم ریه یک روز در میون ✔️سی ...

سلام عزیزم زیریه پست خوندم که دکتر طب سوزنی میشناسید که پیسی رودرمان میکنه میشه شمارشو برام بفرستید بچم پیسی داره توروخدا پیاممو دیدی برام بفرس اگه حتمی درمان میکنه