2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم من ۵روز بشتر دادم الان چی میش

هیچی بابا ۵ روزع دیگه

شخصی جهنم را برایم اینگونه توصیف کرد: در اخرین روز زندگی ات  در روی زمین شخصی که از خودت ساخته ای. شخصی که میتوانستی باشی را ملاقات خواهد کرد.

🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

تازه مامانای گل سلام، وقتتون بخیر🙌🙌🙌

من دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و برای تکمیل کار پایان نامه ام به همکاری مادرانی که تازه زایمان کردند، نیاز دارم🙏
متاسفانه به خاطر شرایط کرونا فقط میتونم انلاین نمونه جمع کنم😔😔. خواهشا اگر شرایطش رو دارید و همکاری کنید واقعاا لطف بزرگی کردید، فقط ده دقیقه زمان شمارا میگیرد🌷🌷🌷
📍پژوهش زیر در ارتباط با وضعیت روانشناختی تازه مادران است در صورتی که دو هفته تا چهار سه ماه از زایمانتان میگذرد، فرزند اولتان است و از روش های کمک باروری استفاده نکردید، میتوانید آزمون را انجام دهید و یا اگر افرادی با چنین شرایطی میشناسید، ممنون میشوم لینک زیر را برایشان ارسال کنید.
میتوانید از طریق لینک زیر آزمون را شروع کنید.

https://survey.porsline.ir/s/h0k0wyy#?ref=wh

🔴توجه🔴 

دوستای گلم لطفا فقط خانم هایی که تازه زایمان کرده اند (دوهفته تا سه چهار ماه پس از زایمان)، آزمون را انجام دهند.
🔴(لطفا عزیزانی که قبلا پر کردند مجدد پر نکنند)🔴
اگر هم سوالی بود در خدمتم.
پیشاپیش از همیاری و همکاریتان کمال تشکر را دارم🌸🙏