2777
2789
عنوان

نی نی یاررررر

257 بازدید | 33 پست

سلام خسته نباشین  

نی نی یارچرا انقدر راحت تو سایت توهین میکنن تهمت میزنن یعنی چی انقدر راحت توهین میکنند😑

لطفا رسیدگی کنیددد

@نی_نی_یار_5  

@نی_نی_یار_5  

@نی_نی_یار_5  

@نی_نی_یار_5  

@نی_نی_یار_5  

@نی_نی_یار_5  

@نی_نی_یار_3  

@نی_نی_یار_3  

امروز ۱۴ خرداد ۱۴۰۰ ما دیگه مثل قبل نمیتونیم باهم حرف بزنیم ولی قلبمون به هم وصله و قول میدم هرروز بیشتر از روز قبل عاشقت باشم این امضا میمونه تا روزی که دوباره بتونیم مثل الان باهم حرف بزنیم و بگیم دیدی چه زود گذشت🙈 به امید روزی که ببینمت عشقم به یادتم به یادمی 😌عاشــ❤ـقــتم yalda😍❤...هَذَا مِنْ فَضْلِ رَبِّي❤

حالا انگار خودشون 15 سالگی رو ازش رد نشدن

گمونم جهش کردن از نوجوونی     

دلتنگتم رفیق جان،درست عین خودت که دلتنگ بودی، هنوز باورم نمیشه،کاشکی برگردی اینجا جات خیلی خالیه      برگرد تا همه اون قربونت برم ها و فدات بشم هایی که خیلی کنترل کردم تا بهت نگم رو جبران کنم   برگرد داداشی برگرد فدات شم   میدونی چقدر آب پرتقال گرفتم برات؟  برا یه سال تامینی برگرد داداش خوبم  . داداشی چرا دوریت انقد سخته؟ چرا دارم کم میارم؟چرا اشکم بند نمیاد اخه ؟تو یه روزی برمیگردی میدونم ولی زود برگرد من گناه دارمااااا به کی بگم سلطان به کی بگم آقای دکتر؟ با کی شوخی کنم؟ برای کی حرص بخورم؟ هااان؟ کی بهم بگه اخ دختره ی خنگ هاااان؟ برگرد داداش جونم برگرد دیگه قول میدم نگم بچه ها گناه دارن اذیتشون نکن دیگه قول میدم به حرفت گوش بدم بیمعرفت دیروز بهت قول دادم که تلاشم رو بیشتر کنم خوب درس بخونم بهت قول دادم پای قولم هستم تو هم همون روز اول قول دادی که اگرم خواستی بری قبلش بهم بگی   پس چرا یهو رفتی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار تگ کنی کافیه اعلاناتشون زیاده رو اعصابش اسکی میری

چه خبره سی تا پشت هم مگه زنگ دره😒

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

میگن اونیکه ک. خواب رفته رو میشه بیدار کرد ولی اونایی ک خودشون رو ب خواب میزنن رو نمیشه اصلا بیدار کرد بزار تو عالم بی ادبی بمونن

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 
   حالا انگار خودشون 15 سالگی رو ازش رد نشدن گمونم جهش کردن از نوجوونی   &nbs ...

والا

امروز ۱۴ خرداد ۱۴۰۰ ما دیگه مثل قبل نمیتونیم باهم حرف بزنیم ولی قلبمون به هم وصله و قول میدم هرروز بیشتر از روز قبل عاشقت باشم این امضا میمونه تا روزی که دوباره بتونیم مثل الان باهم حرف بزنیم و بگیم دیدی چه زود گذشت🙈 به امید روزی که ببینمت عشقم به یادتم به یادمی 😌عاشــ❤ـقــتم yalda😍❤...هَذَا مِنْ فَضْلِ رَبِّي❤
بخاطراین حرف 

خب مگه چی گفتیم

اومد تو تاپیکم بهم تهمت زد چیزی نگفتم حالاهم اومد اینطور گفت

یه بار تگ کنی کافیه اعلاناتشون زیاده رو اعصابش اسکی میری چه خبره سی تا پشت هم مگه زنگ دره😒

انقدر تگ کردم بازم نی نی یار نیومد☹

میگن اونیکه ک. خواب رفته رو میشه بیدار کرد ولی اونایی ک خودشون رو ب خواب میزنن رو نمیشه اصلا بیدار ک ...

اره دقیقا😉

استارتر این خانوم به قدری دل منو شکست ولی نی نی یار تعلیقش نکرد برو تاپیک نی نی یار جان منو بخون د ...

عهه