2777
2789

🌟امسال قرار شده

رو تغییر نیت در ماه محرم کار کنیم ...

یعنی چی ؟

یعنی نیت کنیم هر عملی ، هر خدمتی ، هر حرکتی در عزاداری سیدالشهدا نذر ظهور امام زمان ...

میخوای تو ماه محرم ، غذای نذری آماده کنی ، اول نیت کن این غذا نذر ظهور امام زمان آماده میشه ، بعد روی درب نذری یه کاغذ بزن که این غذا به نیت تعجیل در فرج مولا آماده شده با ذکر یک صلوات میل شود ....‌

سخت نیست ... ساده ترین قدم ... همین تغییر نیت توعه ، همین زمینه ساز ظهوره ‌...

میتونی نیت زیارت عاشوراهایی که تو ماه محرم میخونی رو نذر ظهور کنی ؟ میتونی به عشق امام حسین از حاجت دل خودت بگذری و بگی امسال نیتم برای فرزند حسین ؟

میخوای گوسفند قربونی کنی ؟ خب تو که این همه هزینه کردی ، یه نیت به کارت اضافه کن ... این گوسفند رو قربونی میکنم نذر ظهور ...

ماه محرم ، خیلیا دوس دارن درب خونه شون پرچم بزنن ، این خانه عزادار حسین است ... میتونی چندتا پرچم بخری و به چند نفر بگی این پرچم هارو نذر ظهور خریدم ، شما سر در منزلتون نصب می کنید ؟

یادت نره تمام عزاداری هات رو نذر ظهور کنی ، قطره قطره اشکات رو به امام زمانت هدیه کن ... همونجایی که قلبت درد گرفت ، اشکت سرازیر شد ، برای غربت فرزند حسین بگو اللهم عجل لولیک الفرج .... تو همون حال و هوای اشک ، برای مولات دعا کن ....

اگه تو هیئت چایی می ریزی ، بگو یا امام حسین دلی اومدم چایی بریزم که هدیه کنم برای ظهور فرزندت ...  

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

باشه

اگر چشمات می بینه لایک نکنننننننننن  می هیچی دوباره برگشتم ۵ساله اینجام انقدر که بعضی گزارش زدن رفتم تو تعلیق ..من دیگه هیچ وقت عکسمو نمی زارن مریضین میگین بزار وقتی میزارم میگین خوب خوشگلی شورشو در آوردی آنقدر عکس گزاشتی باید بهت بگم تویک حسود بدبخت عقده ایی هستی درگیر مریض ...بهم یاد دادن همیشه با آدمایی که مشکل مغزی دارن حرف نزن بعضی واقعا خیلی بیشعورن اینجا تمام.  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخوای بری هیئت ؟ از همون لحظه ای که کفش هاتو میپوشی ، بگو خدایا من چیزی ندارم جز قدم ، تو مسیر هیئت ، تو مسیر عزاداری امام حسین قدم برمیدارم ، نذر ظهور ...

میگن هر عملی که به امام حسین وصل بشه ، امتیازش خاصه ... حالا که تو ماه محرم قراره یه قدم برداریم که عجیب خدا میخرتش ، چرا خرج ظهور نکنیم ؟

اگه اهلش هستی ، به مسئول هیئت بگو من امسال میخوام کفش هارو واکس بزنم نذر ظهور ....

اگه تو مراسم عزاداری ، خادم هستی ، همون جارو زدن ، همون زیراندازی که روی زمین پهن میکنی تا مردم بیان بشینن ، همون جمع کردن زباله ها ، همون نایلونی که به مردم میدی تا کفش هاشونو بزارن ، همون دستمال کاغذی که پخش میکنی ، ببین همه رو نیت کن ، همه رو به بالاترین قیمت ازت میخرن .... بگو خدایا اینا کارایی که با دل ، با عشق به حسین انجام دادم ، همه رو بخر نذر ظهور ....

دیگه ساده تر از این هست ؟ ماه محرم لباس مشکی میخوای بپوشی ؟ همین رو نیت کن برای ظهور ...

رفتی هیئت ، رفتی مسجد ، هر جا که یه سخنران دیدی ، برو بگو ببخشید میشه امسال به مردم بگید نیت کنن عزاداریاشون نذر ظهور باشه ؟ میشه پنج دقیقه با مردم تو این زمینه حرف بزنید ؟

تو فضای مجازی ، ده تا مخاطب داری ، صدتا مخاطب داری ؟ بیشتر ؟ طبق همین حرفا روزی یه استوری بزار نذر ظهور .... من ، تو ، همه باهم باید یک دل و یک نیت بشیم .... باید به همه بگیم تا باهم قشنگ ترین اتفاق رو رقم بزنیم ....

اگه در حد آماده کردن یه عکس نوشته مهارت داری ، یه پروفایل برای خودت آماده کن ... برای تولد دوست و خواهر و ... کلی طرح میزنیم ، حالا به عشق امام حسین برای غربت فرزندش طرح میزنیم که امسال نیت عزاداریا نذر ظهور ....

الان میگی من ماه محرم جایی نمیرم ، فقط تو خونه هستم ... من چیکار کنم ؟

تو همون خونه از اول صبح نیت کن ، خدایا خادمی امام حسین تو هیئت رزقم نشد ، اما میخوام تو این خونه خادم الحسین باشم ... هر کاری که تو خونه انجام میدم از غذا پختن تا نگهداری بچه و .... همه اش به عشق امام حسین برای فرزند حسین ...

حتی اگه به خاطر کرونا تو مراسم عزاداریا شرکت نمی کنید ، یه مداحی پنج دقیقه ای هر شب گوش کنید ... همون پنج دقیقه ارزش داره ... همونو هدیه کنید نذر ظهور ...

سخت نیس ، فقط باید بخوای ...

از اون دسته از افرادی نباشیم که برای امام حسین اشک میریزیم اما بیخیال فرزند حسین زندگی می کنیم ....

ببین چجوریه که خود امام حسین گفته :

«مهدى ما مظلوم است، بیش از آنچه نوشته و گفته شده باید درباره‏ اش نوشت و گفت.»

💚لبیک یا صاحب الزمان💚🖤آجرک الله یا مولای یا صاحب الزمان🖤

لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏    💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚                                   

سلام آبجی جونم صحبت بخیر ببخشید اگر میشه درخواست دوستی رو قبول کن... یه مطلبی هست 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
سلام باش. حتما

ممنون گلم 🙏❣️

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave