2777
2789
عنوان

خانم های محترم کمک🙏

69 بازدید | 9 پست

تقریبا چند روزه سرم از قسمت ابرو هام تا پشت گردنم درد میکنه شدید قرص میخورم آروم میشه باز دوباره شروع میشه یعنی میگرن دارم 

برم‌دکتر 

دخترقشنگم تو دنیای منی😘😍🥰

اعصابت ناراحته؟

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه زیاد  نمیدونم چمه

ی دکتربروگلم اماایشالاک طوری نیس من موقع ناراحتی اینجوری میشم

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
مرسی عزیزم اره میرم خیلی اذیت میشم

ایشالاخوب میشی 💋

ان شا الله که چیزی نیست ولی میگن اونایی که کرونا میگیرن اخیرا دردای شدی در یه ناحیه بدن دارن . مثلا سر یا کمر یا پا. به علائم دقت کن

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
ان شا الله که چیزی نیست ولی میگن اونایی که کرونا میگیرن اخیرا دردای شدی در یه ناحیه بدن دارن . مثلا ...

مرسی عزیزم بابت راهنماییت 🙏اتفاقا عید کرونا گرفتم 

ولی از پارسال هم این سر درد چند باری تکرار شد 

دخترقشنگم تو دنیای منی😘😍🥰
مرسی عزیزم بابت راهنماییت 🙏اتفاقا عید کرونا گرفتم  ولی از پارسال هم این سر درد چند باری تکرار ...

بلا دور باشه . پس شاید واقعا میگرنه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚